Adli Tıp Kurumu'na Büro Personeli, İnfaz ve Koruma Memuru ile Sağlık Personeli Alınacak - Son Başvuru Tarihi ve Diğer Detaylar

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Başkanlığı'na sözleşmeli sağlık personeli, infaz ve koruma memuru ile büro memuru alımı yapılacak. Başvurular kurumun resmi sayfasından yapılıyor.

Adli Tıp Kurumu'na Büro Personeli, İnfaz ve Koruma Memuru ile Sağlık Personeli Alınacak - Son Başvuru Tarihi ve Diğer Detaylar

Adalet Bakanlığı Adli Tıp kurumu Başkanlığı'na büro personeli, infaz ve koruma memuru ile sağlık personeli alımı yapılacak.

Adli Tıp Kurumu tarafından yayımlanan resmi duyuruda alımlarla ilgili, "Adli Tıp Kurumu Taşra Teşkilatında 6/6/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararıyla yürürlüğe giren "Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar"a göre, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesi uyarınca sözleşmeli personel statüsünde istihdam edilmek üzere; EK-1'deki listede yeri, unvanı ve nitelikleri belirtilen toplamda 57 sözleşmeli pozisyon için Adli Tıp Kurumu Başkanlığı'nca yapılacak sözlü sınav sonucuna göre sözleşmeli personel istihdamı yapılacaktır." ifadelerine yer verilmiş, ilgili alıma başvuru yapacak adaylarda başvuru genel ve özel şartlarının yanı sıra KPSS 70 puan şartı arandığı vurgulanmıştı. 2018 KPSS'ye giren adayların başvuru yapabileceği alımlarla ilgili her türlü gelişme atk.gov.tr adresinden kolaylıkla takip edilebilecek.

BAŞVURULAR NASIL , HANGİ TARİHLERE KADAR YAPILACAK?

 Başvurularla ilgili, "Başvurular Adli Tıp Kurumu'nun www.atk.gov.tr adresli resmi internet sitesi üzerinden yapılacaktır. İnternet sitesi üzerinden yapılan başvuru sonrasında posta veya diğer iletişim kanallarıyla herhangi bir belge gönderilmeyecektir. Başvuru esnasında fotoğraf ve KPSS sonuç belgesi ile diploma veya geçici mezuniyet belgesinin sisteme yüklenmesi gerektiğinden adayların bu belgelerin pdf ya da resim formatındaki hallerini hazır bulundurmaları gerekmektedir. Başvuru işlemini uygun şekilde yaparak tamamlayan adaylara başvuru kayıt numarası sistem tarafından otomatik olarak verilecektir. Adaylar her bir sözleşmeli pozisyon ve unvan için yalnızca bir başvuru yapabileceklerdir. Aynı adayın birden fazla pozisyon ve unvan için başvuru yapması halinde tüm başvuruları geçersiz sayılacak, bu şekilde sınava girenler kazanmış olsalar dahi göreve başlatılmayacaktır." ifadelerinin yer aldığı görüldü.

BAŞVURU TARİHLERİ

Yine aynı duyuruda, başvuru İşlemlerin 26 Ağustos 2019 tarihi itibariyle başlayacağı, 6 Eylül 2019 tarihi saat 17.00'de sona ereceği belirtildi.

YENİ PERSONEL ALIMLARINI VE HABERLERİ KAÇIRMA

Özel sektör ve kamu iş haberlerini takip edebilmek, diğer adaylarla iletişime geçerek bilgi alışverişinde bulunmak için tıklayın ve katılın.