2 Kurum Açıktan Memur Alımı Yapıyor (KPSS A ve KPSS B)

Kamu personeli seçme sınavı ile merkezi atama için geri sayım devam ederken, açıktan sözleşmeli ve kadrolu personel alımları da sürüyor. Uzman erbaş alımı, memur alımı, sürekli işçi alımı, KPSS şartsız yeni personel alımları ve daha fazlasıyla ilgili tüm gelişmeler Türkiye'nin lider memur adayı sitesi kamu bülteni haber sitesinde.

2 Kurum Açıktan Memur Alımı Yapıyor (KPSS A ve KPSS B)

Kamu personeli seçme sınavı ile merkezi atama için geri sayım devam ederken, açıktan sözleşmeli ve kadrolu personel alımları da sürüyor. Kamuya personel alımı duyuruları İŞKUR , DPB, Resmi Gazete ve Basın İlan Kurumu'nun resmi internet sayfalarından yayımlanıyor. Sürekli işçi alımıyla ilgili duyurulara İŞKUR üzerinden erişim sağlayabilen adaylar , açıktan memur alımı duyurularını da DPB , BİK gibi sayfalardan takip edebiliyorlar. An itibariyle KPSS A ve KPSS B iki ilan DPB'de yer alıyor.

İlkokul, Ortaokul, Önlisans ve Lisans Düzeyinden İş Haberlerini Takip etmek için TIKLA ve Ücretsiz Katılım İsteği Gönder.

Bunlardan birisi TÜBİTAK'ın 142 personel alımı duyurusu. TÜBİTAK personel alımıyla ilgili detaylara adaylar resmi internet sayfası üzerinden erişim sağlayabilirken, yine başvuruları ilgili sayfa üzerinden yapabiliyorlar. Alım duyurusu ve detaylar için TIKLAYIN.   Bir diğer açıktan memur alımı ise Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi tarafından yayımlandı. Adaylar, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'nin İç Denetçi Alımı ile ilgili detaylı bilgilendirmeye erişim için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirler.

Merkezi Atama için Tercihler Temmuz Ayında

Kamuya merkezi atama ile memur alımı için ÖSYM üzerinden tercih işlemleri Temmuz ayında gerçekleşecek. İlgili habere erişim için  TIKLAYINIZ.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi İlanı için TIKLAYIN.pdf

Uzman Erbaş Alımı Başvuru Duyurusu Geldi

İçişleri Bakanlığı Sahil Güvenlik Komutanlığı'ndan ise uzman erbaş alımı yapılacağına dair resmi duyuru geldi. Uzman erbaş alımı duyurusu , başvuru şartları ve diğer detaylara erişim sağlamak için TIKLAYIN.