Yusuf Güney'den İmamoğlu'na Destek Veren Sanatçılar Açıklaması: Etmediğiniz Küfür Kalmadı

Yusuf Güney Şarkıcı Yusuf Güney 'den Ekrem İmamoğlu 'na destek mesajları paylaşan sanatçılara tepki geldi.

Yusuf Güney'den İmamoğlu'na Destek Veren Sanatçılar Açıklaması: Etmediğiniz Küfür Kalmadı

Şarkıcı Yusuf Güney 'den  flaş paylaşım.

Önceki gün YSK flaş bir karara imza attı ve İstanbul seçimlerinin yenilesnmesini kararlaştırdı. YSK'nın İstanbul seçimlerini yenilemesi ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun mazbatasını almasının ardından, sanatçılar , Ekrem İmamoğlu 'na yoğun şekilde destek verdi. Yusuf Güney de bu duruma tepki gösterdi. 

KILIÇDAROĞLU 'NA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Geçtiğimiz haftalarda şehit cenazesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 'na saldırı düzenlenmişti. Şehit cenazesinde yaşanan saldırı sonrası Yusuf Güney bir paylaşım yaptı ve "Kimse kusura bakmasın, gittiğin yere dikkat edeceksin, hak edeceksin. Önce terörü lanetleyin sonra şiddeti kınarsınız" demişti: Güney 'in bu sözleri ciddi şekilde tepki çekmişti. Güney, CHP'li İmamoğlu'na destek olan ünlü isimlere tepki göstermeyen kişilere Instagram hesabından sitem etti.

Güney, İmamoğlu'na destek olan sanatçıların paylaşımlarının olduğu fotoğrafı paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

"Bana sırf şehit ailemizin yanında olduğum için günlerce etmediğiniz hakaret, küfür ve tehdit kalmadı... 'Sanatçı tarafsız olmalıdır' dediniz durdunuz ne yani bu tablodaki sanatçı arkadaşlarımızı siz sanatçı yerine koymuyor musunuz hani herhangi bir tepki falan görmedim, okumadım, sanata biraz saygı lütfen...

Herkesin görüşüne saygım sonsuzdur, aynı anlayışı, hoşgörüyü de sizden bekliyorum, saygılar"