Ünlü Oyuncu Tutuklandı-20 Gündür Cezaevinde

Son dakika haberi: Ünlü oyuncu Ufuk Bayraktar 'ın bugün itibariyle 20 gündür cezaevinde olduğu öğrenildi.

Ünlü Oyuncu Tutuklandı-20 Gündür Cezaevinde

Vatanım Sensin isimli televizyon dizisinde Dağıstanlı karakteri ile tanınan, ünlü oyuncu Ufuk Bayraktar 20 gündür cezaevinde bulunnuyor.

Yıllar önce ekranlarda yayımlanan ve geniş bir izleyici kitlesine ulaşan Ezel isimli dizide Ramiz Dayı 'nın gençliğini canlanıdran Bayraktar, bu rolü ile büyük beğeni toplamıştı. Son olarak Vatanım Sensin 'de rol alan ve büyük beğeni toplayan Bayraktar, 2007 ılında karıştığı silahlı bir kavga nedeniyle tutuklandı.

Edinilen son dakika bilgilerine göre 2007 yılında baba yadigarı olduğu öğrenilen ruhsatsız bir silahla kavgaya karışan Ufuk Bayraktar hakkında uzun süredir dava devam ediyordu. Uzun süredir devam eden dava geçtiğimiz haftalarda karara bağlandı. Karara bağlanan davada Bayraktar 'a 6 ay hapis cezası verildi. Ruhsatsız silah bulundurma suçundan verilen bu ceza sonrası Ufuk Bayraktar, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hürriyet Gazetesi 'nde yer alan habere göre bugün itibariyle 20 gündür cezaevinde olduğu öğrenilen Bayraktar 'ın yeni sezonda herhangi bir dizi ile anlaşmasının olmadığı öğrenildi. Öte yandan Bayraktar 'ın bir senaryo üzerinde çalıştığı ve senaryoyu yazmaya devam ettiği öğrenildi.

Bunun yanı sıra Bayraktar, geçtiğimiz yıl da bir kavgaya karışmış ve Cihangir 'de bulunan bir kulübü basarak iki kişiyi yaraladığı haberlerle gündeme gelmişti.

2003 yılında babasının işlettiği kahvede ünlü yönetmen Zeki Demirkubuz tarafından keşfedilen Bayraktar, 2006 yılında Demirkubuz’un “Kader” adlı filminde rol aldı ve bu filmdeki rolü ile oyunculuğa adım attı. O filmdeki rolü, Bayraktar’a 26. İstanbul Film Festivali’nde en iyi erkek oyuncu ödülünü getirmişti.

Kamubulteni.com | Ankara