Son Dakika: Ünlü Sanatçı Hakkında FETÖ Soruşturması

Son dakika haberi: Ünlü sanatçı Mabel Matiz hakkında FETÖ iddiası ortaya atıldı. Ünlü şarkıcının bir şarkısının klibinde 1 dolar kullandığı için FETÖ'ye destek verdiği iddia edildi.

Son Dakika: Ünlü Sanatçı Hakkında FETÖ Soruşturması

Son dakika haberi: Ünlü sanatçı Mabel Matiz 'e FETÖ soruşturması başlatıldığı iddia edildi.

Edinilen son dakika bilgilerine göre ünlü şarkıcı Mabel Matiz'in, 'Ya Bu İşler Ne' adlı şarkısına çektiği klibinde bir sahnede gökten yağar şekilde 1 dolar kullanması sonrası terör örgütü FETÖ 'ye destek verdiği iddia edildi. Bu iddialar üzerinde hakkında soruşturma başlatılan Mabel Matiz, İstanbul Adliyesine geleren ifade verdi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası başlatılan FETÖ soruşturmasında, evlerinde, üzerilerinde, araba ve çantalarında 1 dolarlık banknotlar çıktı. Bu 1 dolarlık mesele sonrası ünlü sanatçı da şüphe altında kaldı. Klibinde 1 dolar kullanan Matiz 'in bu bu durumdan başı ağrıdı.

KURGUYU BEN YAPMADIM

Ya Bu İşler Ne adlı şarkısına çektiği klibinde cebinden çıkardığı 1 dolarları etrafa saçan ünlü Mabel Matiz 'in terör örgütüne destek amaçlı olarak klibinde 1 dolar kullandığı iddia edildi. Bu iddiayı bir vatandaş ortaya attı ve Savcılığa giderek şikayette bulundu. Şikayet üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında ifadeye çağrışan ünlü sanatçı Mabel Matiz, İstanbul 'daki Çağlayan Adliyesine geldi. Çağplayan Adliyesine gelen ve esavcıya ifade veren Mabel Matiz, klibin yapımcı tarafından hazırlandığını ve kurgusunun kendisi tarafından yapılmasını söyledi.

Amacının örgüte herhangi bir destek vermek olmadığını söyleyen Mabel Matiz, öörgüte herhangi bir desteğinin olmadığını söyledi.

Soruşturma devam ediyor.

FETÖ SORUŞTURMASI SULANDIRILMAMALI

FETÖ'ye yönelik devam eden soruşturmada daha önce evlilik teklifini kabul etmeyeni FETÖ'cü diye ihbar eden, anlaşamadığı memurları FETÖ'cü diye ihbar eden gibi birçok örnekle karşılaştık.

Kamubulteni.com | Ankara
Kaynak: Sabah