Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı Boşanıyor-Tarih Açıklandı

Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı evliliğinde ikinci kriz çıktı. 2. Sayfa 'nın son dakika olarak geçtiği haberinde ikilinin boşanma kararı aldığı bildirildi.

Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı Boşanıyor-Tarih Açıklandı

Flaş haber: Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı ayrılıyor.

24 Aralık 2018 günü Hollanda 'nın başkenti olan Amsterdam 'da dünya evine giren Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı arasındaki ilk kriz, Akçıl 'ın Nisan ayında verdiği röportajında eski sevgilisi Hadise 'den bahsetmesi üzerine başlamıştı. 

Bu kriz sonrası boşanacakları sık sık konuşulan , magazin gündeminde çokça konuşulan bu iddialar hakkında yeni açıklama geldi. 

Boşanacakları sıkça  konuşulan ünlü çift, ailelerinin araya girmesi ve tartışmaları tatlılığa bağlaması sonrası evliliklerine ikinci bir şans verdi.

İKİNCİ KRİZ

İkinci büyük kriz de geçtiğimiz gün meydana geldi. 

Burcu Kıratlı 'nın çekimleri Adana 'da başlayacak olan diziye 'evet' demesi, Sinan Akçıl'ın ise ünlü oyuncuya kısıtlamalar getirmesi bardağı taşırdı ve bir kriz daha başladı.

Edinilen son dakika bilgilerine göre krizi atlatamayan Burcu Kıratlı ile Sinan Akçıl 'ın bu kez ayrılık kararı aldığı bildirildi.

TARİH AÇIKLANDI

2. Sayfa 'da son dakika olarak yer alan haberde; geçtiğimiz hafta evlerini ayıran ikilinin 6 Eylül Cuma günü anlaşmalı olarak boşanacağı bildirildi.

ANNESİNİN EVİNE TAŞINDI

Ayrılık kararının ardından Burcu Kıratlı annesinin evine taşındı.

AVUKATLARA TALİMAT

Öte Sinan Akçıl avukatlarına talimat verdi ve daha sonra Avrupa turuna çıktı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA