Seda Sayan'dan Samimi Açıklamalar

Ünlü sunucu Seda Sayan,Etiler'de bir eczaneden çıkarken görüntülendi. Sayan, burada magazin basınına önemli açıklamalarda bulundu.

Seda Sayan'dan Samimi Açıklamalar

Seda Sayan magazin basınına önemli açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz gün Etiler 'de bir eczaneden çıkarken görüntülenen Seda Sayan, burada ayak üstü gazetecilerin sorularını yanıtladı ve bazı açıklamalarda bulundu.

Basın mensupları ile sohbet eden Seda Sayan, son günlerde hakkında, Etiler 'de 9 milyon TL' ye rezidans daire aldığı yönündeki iddialara da cevap verdi. Gazeteciler, ünlü sunucunun rezidans dairesi alıp almadığını sordu ve Seda Sayan basın mensuplarına , o rezidansı almadığını söyledi. O dairenin çok güzel olduğunu söyleyen Seda Sayan, "Satın almadım. Ben rezidans yaşantısını seviyorum. O rezidans da çok güzel, konumu güzel. Etiler'deki evimi de satmadım. Onlarla Oğulcan ilgileniyor." açıklamasında bulundu.

EKONOMİDEN OĞULCAN SORUMLU

Açıklamasına esprili bir dille devam eden Seda Sayan, ev ekonomisinin Oğlulcan 'ın elinde olduğunu söyledi. Ünlü sunucu, "Oğulcan, ekonomiden sorumlu aile bakanımız." diyerek espri ile karışık bir ifade kullandı.

BEN ÇALIŞIYORUM, OĞULCAN 'IN ELİNE PARA VERİYORUM

Ev içindeki ekonomiye Oğulcan 'ın baktığını, sülaleye Oğulcan 'ın baktığını söyleyen Seda Sayan, onun İşletme okuduğunu ve bu alanda master 'da yaptığıı hatırlatarak, şu ifadeleri kullandı:

"Ben çalışıyorum, Oğulcan'ın eline para veriyorum. Sülaleye artık Oğulcan bakıyor. İşletme okudu, master'ını da yaptı. O nedenle bütün sülaleyi geçindirme, ekonomiyi planlama ondan sorulur. Ben karışmıyorum, çok rahatım. Oğulcan, bana harçlık veriyor ama bazen çok acımasız davranıyor. Bana 'Kredi kartlarında biraz frene bas' diyor."