seda Sayan'dan Cesur Kıyafet

Bayramda Bodrum 'da sahne alan Seda Sayan, giydiği cesur elbisesi ile adından çokça söz ettirdi.

seda Sayan'dan Cesur Kıyafet

Seda Sayan 'ın dekolteli ve derin yırtmaçlı kıyafeti olay oldu.

Ramazan Bayramı 'nda Bodrum 'da sahne alan Seda Sayan 'ın , sahnede giydiği kıyafet magazin gündeminde ilk sıraya oturdu. 

Burada bir otelde konser vermekte olan Seda Sayan, giydiği derin dekolteli elbisesi ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 

Nur Yerlitaş imzalı taşlarla bezenmiş, yandan yırtmaçlı olan ve derin dekoltelerin hakim olduğu transparan cesur elbisesiyle sevenlerinin karşısına çıkan Seda Sayan, programına sevilen parçalarından "Karagözlüm Ölesim Var" şarkısıyla başladı ve izleyicileri adeta mest etti.

SAHNEDEN ÖNCE RAHATSIZLANDI

Sahneden önce rahatsızlandığını söyleyen  Sayan sevenlerine şu açıklamayı yaptı: "Sizlerle buluşmadan önce sesim kısılmıştı. Sezen Aksu’yla konuştum bana Kebabiye bitkisini çiğnememi söyledi. Onun sayesinde karşınızdayım. Buradan minik serçeye teşekkür ediyorum."

SEYİRCİLERLE BAYRAMLAŞTI

Konserinin ilk yarısında slow parçalar seçen Seda Sayan, ikinci kısımda ise hareketli şarkılar söyleyerek izleyicilere keyifli anlar yaşattı. Sayan, bir ara sahneden indi ve izleyicilerle bayramlaştı. 

Yaklaşık iki saat boyunca sahnede kalan Seda Sayan, programının sonlarına doğru kendisini dinlemeye gelen yakın dostu Oktay Kaynarca’yı ikna ederek sahneye davet etti.