Sagopa'yı Sahnede Elektrik Çarptı

Son dakika haberi: Ünlü rapçı Sagopa Kajmer 'e sahnede elektrik çarptı. Yağmur nedeniyle monitörlerinden birinin kısa devre yaptığı öğrenildi.

Sagopa'yı Sahnede Elektrik Çarptı

Daha önce, kamuoyunda Cübbeli Ahmet  olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü 'ye yakınlığı ile bilinen Sagopa Kajmer, bir yerden sonra kendisi de cübbe ile dolaşmaya başlamıştı. Ünlü rapçı Sagopa Kajmer, sosyal medya üzerinde bir takipçisine verdiği mesajında, ateis olduğunu açıklamıştı.

Sagopa 'nın bu açıklaması gündeme bomba gibi düşmüş, bu sözlerin ardından uzun bir süre başka açıkama gelmemişti.

KONSERİ SIRASINDA SAGOPA 'YI ELEKTRİK ÇAPRPTI

Ünlü rapçı Sagopa Kajmer, geçtiğimiz hafta bir konser düzenledi. Düzenlenen konser sırasında yağmur yağdı ve Sagopa bu yağmurun kurbanı oldu. Konser sırasında yağmur nedeniyle monitörlerden biri kısa devre yaptı. Monitör kısa devre yapınca Sagopa matadorbet 'yı elektrik çarptı.

FLAŞ HABER BAŞLIĞI: ATEİST SAGOPA'YI ELEKTRİK ÇARPTI

Yaşanan bu olayın ardından bazı internet sitelerinde bu haber tepkili bir başlık ile yer aldı. Ateis olduğunu söylemesinin ardından çokça tepki alan Sagopa Kajmer, elektrik çarpmasının ardından "Ateist Sagopa Kajmer'i elektrik çarptı" başlığıyla bazı siteler bu haberi verdi. Sosyal medyada, Sagopa Kajmer'le ilgili çok sayıda komik yorum da yapıldı.

Elektrik akımına maruz kalan Sagopa'nın durumumun iyi olduğu öğrenildi.

Kamubulteni.com  | Ankara