Murat Kekili: tüm Bestelerimi Burada Yazıyorum

Her yıl tatilini yaylada geçiren ünlü sanatçı Murat Kekili, basın mensuplarına samimi açıklamalarda bulundu.

Murat Kekili: tüm Bestelerimi Burada Yazıyorum

Ünlü sanatçı Murat Kekili 'den tatil açıklaması.

Ailesi ile birlikte Adana 'ya bağlı Pozantı İlçesi 'nde bulunan Akçatekir Yaylası 'na gelen Murat Kekili, buradaki Toros dağlarının eteklerinde yer alan mütevazi yayla evbinde tatilini yapıyor. Kekili, burada kendisini ziyaret eden basın mensuplarına samimi açıklamalarda bulundu ve tüm bestelerini yaylada yaptığını söyledi. 

GERÇEK TATİL BUDUR

Kendi elleri ile meyve ve eviz diktiğini, tatilinde de bu meyve ve ceviz ağaçları ile zaman geçirdiğini söyleyen Murat Kekili, yayla tatilinde samimi, çıkarsız ve içten dostluklar edindiğini söyledi. Tatile gitmenin Bodrum 'a gitmek Milosbet olmadığını söyleyen Kekili,  "Tatil demek sadece Bodrum’a Antalya’ya gitmek değildir. Kafasını dinlemek tazelenmek isteyen yaylaya çıksın." ifadelerini kullandı.

Murat Kekili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Trafik ve gürültüden uzak, huzuru yaylada buldum. Buraya geldiğim her zaman felsefik ve duygusal anlamda yenilenmiş hissediyorum. Burada beynimden süzülen cümlelerde gitarımın telinden akustik ve nağmeler birbiri ardına dökülüyor"

ÇOCUKLUĞUMA DÖNÜP MAHALLE KÜLTÜRÜ İLE YAŞIYORUM

Murat Kekilli açıklamasını şu ifadelerle sonlandırdı:

"İnsanlar tatil zamanı geldiğinde genel Ege ve Akdeniz’deki tatil beldelerini tercih ediyorlar. Ben ise çocukluğuma dönüp mahalle kültürünün hala yoğun hissedildiği insan ilişkilerinin dijital ortamlardan biraz olsun, uzaklaştırıp birebir yaşandığı bu ortamı seçiyorum"

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden, spor, kültür sanat haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için Kamubulteni mobil uygulamasını indirin.

Kamubulteni.com  | Ankara