Murat Başoğlu, Yeğeni ile Arasındaki O Konuşmayı Anlattı

Murat Başoğlu 'ndan yeni açıklama geldi. Başoğlu yaptığı açıklamada yeğeni ile arasında geçen konuşmayı kamuoyuna aktardı.

Murat Başoğlu, Yeğeni ile Arasındaki O Konuşmayı Anlattı

Ünlü oyuncu ve sunucu Murat Başoğlu 'ndan yeğeni hakkında son dakika açıklaması geldi.

Geçtiğimiz yıla damgasını vuran olay, Murat Başoğlu ile yeğeninin yaşadığı iddia edilen ensest ilişki oldu. Basına sızan görüntülerde amca ile yeğenin samimi halleri vardı. Türkiye gündemini uzun süre meşgul eden bu olay sonrası Murat Başoğlu 'ndan yeni bir açıklama geldi.

YEĞENİMİ HAYATIM BOYUNCA ÜÇ KERE GÖRDÜM

Gazetecilere bazı açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu ve sunucu Murat Başoğlu, yeğeni ile olan münasebetini şu sözlerle açıkladı: "Hayatım boyunca yeğenimi 3 kez gördüm. Yeğenimle hayatım boyunca samimi değildim. Kendisi beni doğum günlerimde arardı. Zaten yurtdışında eğitim aldı. Üstelik ağabeyim ile de görüşmezdik, mesafeliydik."

YEĞENİM VE EŞİM SIK SIK GÖRÜŞÜRDÜ

Başoğlu açıklamasının devamında, yeğeninin eşi ile sık sık görüştüğünü söyledi. Yeğeninin eşi ile arasının iyi olduğunu söyleyen Başoğlu, onuna 3 kere görüştüğünü yineledi.

BENDEN 150 BİN DOLAR İSTEDİ

"Yeğenim ile eşim sık sık görüşürdü" diyen Murat Başoğlu, görüntülerin olmadığını öğrenince yeğeninin kendisinden para istediği söyledi. Başoğlu, "Yeğenim görüntülerin olmadığını öğrenince benden 150 bin dolar istedi." ifadelerini kullandı.

VERMEZSEN AMCAM BANA TECAVÜZ ETTİ DERİM

Başoğlu açıklamasının devamında, yeğeninin kendisine şantaj yaptığını söyleyerek, "Ben de, 'Saçmalama ne parası istiyorsun' deyince, 'Amcam bana tecavüz etti' diye iftira atarım dedi. Görüntü ortaya çıkınca para isteği ortadan kalktı. İşte bu yüzden kumpas olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Kamubulteni.com | Ankara