Müge Anlı'da Ortaya Çıktı: Her Gece Kocasına Uyku Hapı Verip..

Müge Anlı 'da Tuncay Demirel 'in ölümü ile ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. İddiada Nazife Demirel 'in , eşi Tuncay Demirel 'i yasak aşkına öldürttüğü belirtildi.

Müge Anlı'da Ortaya Çıktı: Her Gece Kocasına Uyku Hapı Verip..

Müge Anlı 'da korkunç o0layın detayları ortaya çıktı.

23 Ağustos günü meydana gelen bir kaza sonucu hayatını kaybeden Tuncay Demirel hayatını kaybetmişti. Müge Anlı 'nın sunumu ile ekranlara gelen programda ise Demirel 'in ölümünden eşi Nazife Demirel sorumlu tutuluyor. Programda ortaya atılan iddiada Nazife Demirel 'in kocasını 10 yıllık yasak aşkına öldürttüğü iddia edildi. 

ARAŞTIRMA DEVAM EDİYOR

Karısının bir eğlence mekanında çekilmiş uygunsuz görüntülerini gören Tuncay Demirel , 3 çocuğunu da yanına alarak Afyonkarahisar 'da pazarda ekmek satmak üzere yola çıktı. Pazarda ekmek satışı yapan Tuncay Demirel'e burada araba çarptı ve Demirel hayatını kaybetti.

UYGUNSUZ GÖRÜNTÜLER

İş içöin sık şekilde il dışına çıktığı öğrenilen Tuncay Demirel 'in , karısının gece kurulübünde çekilmiş fotoğraflarını gördü. Müge Anlı 'da olayla ilgili şu ifadeler kullanıldı:

"Demirel, hızla evine geri dönen Tuncay Demirel eşine o görüntüleri sorar. Eşi Nazife Demirel, kendisini Yasin adında bir adamın gece kulübünde zorla çalıştırdığını söyler. Çift emniyete giderek Yasin adındaki şahıs hakkında şikayetçi olur. Ancak, Tuncay Demirel iş için tekrar şehir dışına çıktıktan sonra Nazife Demirel polise gitti ve şikayeti vazgeçti."

YASAK AŞKI ARABAYLA ÇARPTI İDDİASI

Edinilen bilgilere göre eşi Nazife Hanım'ın şikayetini geri aldığını öğrenen Tuncay Demirel eve geldi ve eşiyle tartışmaya başladı. Eşiyle tartıştıktan sonra 3 çocuğunu da alan ve şehir merkezine yola çıkan Tuncay Demirel,  22 Ağustos Perşembe günü Harbiş pazarında ekmek satışı yapmaya gitti. Tuncay Demirel, eşinin de orada olduğunu öğrenince yine büyük bir tartışma meydana geldi.

İddiaya göre Nazife Demirel' in yasak ilişki yaşadığı Yasin isimli şahıs,  arabayla Tuncay Demirel 'e çarptı.  Kaza sonucu Tuncay Demirel orada hayatını kaybetti.

HER GECE UYKU HAPI VERİP..

Şüpheli şekilde hayatını kaybeden Tuncay Demirel 'in durumu Müge Anlı 'ya geldi. Oullarının ölümünden  gelinleri Nazife Demirel' i sorumlu tutan ailesi, gelinlerinin müstehcen görüntülerinin çıktığını söyledi.  Aile, oğullarının her gece uyku hapıyla uyutulduğunu ve gelinlerinin gece kulübüne gittiğin söyledi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA