Merve Büyüksaraç Kimdir, Nerelidir? İşte Acun Ilıcalı ile Merve Büyüksaraç Davasının Nedeni

Merve Büyüksaraç kimdir? Acun Ilıcalı ile Merve Büyüksaraç arasında hangi dava görüldü? İşte detaylar ve Survivor ile ilgili son bilgiler.

Merve Büyüksaraç Kimdir, Nerelidir? İşte Acun Ilıcalı ile Merve Büyüksaraç Davasının Nedeni

MERVE BÜYÜKSARAÇ KİMDİR?

Survivor Türkiye Yunanistan yarışmasının final gecesi önceki gün yapıldı. Finalde konuşan Acun Ilıcalı, manken Merve Büyüksaraç ile aralarındaki davanın kazanıldığını söyledi. Bu açıklama sonrası en çok aranan kelimeler arasında davanın ne olduğu merak edildi. 

Merve Büyüksaraç ile devam eden mahkemenin kazanıldığını söyleyen Acun Ilıcalı, bu sayede kazanılan 25 bin TL 'lik tazminatın hayır kurumlarına bağışlanacağını söyleyerek "Hak yerini buldu. Merve'ye teşekkür ediyoruz sayesinde hayır kurumları kazandı" ifadelerini kullandı.

MAHKEME ACUN ILICALI 'YI HAKLI BULDU

Manken Merve Büyüksaraç 2012 yılında yapılan Survivor yarışması sonrası, Survivorla ilgili çeşitli iddialarda bulunmuş, canlı yayınlara çıkmış ve flaş ifadeler kullanmıştı. Bu iddialara Acun Ilıcalı tepki gösterdi ve Büyüksaraç 'ın kendilerini karalamak için uydurulan yalanlar ve iftiralar söylediğini söylemişti. Acun Ilıcalı söz konusu olay sonrası tazminat davası açtı. İstanbul 1. Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi tarafından karar verildi ve Acun haklı bulundu. 

MERVE BÜYÜKSARAÇ KİMDİR?