Mert Fırat'tan İdil Fırat İtirafı: Tanıştığımız İlk Gün..

Önümüzdeki 8 Eylül günü İdil Fırat ile dünya evine girecek olan Mert Fırat, kendisi ve nişanlısı hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Mert Fırat'tan İdil Fırat İtirafı: Tanıştığımız İlk Gün..

Mert Fırat !tan çarpıcı açıklamalar.

İdil Fırat ile aşk yaşayan ve birlikteliklerinin altıncı ayında nikah masasına gitmeye hazırlanan ünlü oyuncu Mert Fırat, İdil Fırat ile ilk tanıştıklarında evleneceklerini anladığını söyleyerek, “İdil’le ilk tanıştığımızda evleneceğimizi anladım. İlk birkaç günde anlıyorsun bunu... Aşk olmadan hiçbir şey olmuyor” açıklamasında bulundu.

Saba Tümer ile Mirgün Cabas ’ın popüler video paylaşım platformu YouTube kanalında hazırladığı, ‘Ciddiyetten Uzak Kaçamak’ adlı programına konuk olan Mert Fırat kendisi ve İdil Fıat hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Önümüzdeki 8 Eylül günü Alaçatı 'da birlikteliklerinin 6. ayında olduğu nişanlısı İdil Fırat ile dünya evine girecek olan Mert Fırat, ilişkilerinde bu noktaya gelene kadar tüm geleneklere bağlı olduklarını ve bu geleneklere bağlı şekilde ilişkilerini yürüttüklerini söyledi. Mert Fırat yaptığı açıklamada, “Aileler geniş olunca, sadece anne-baba ve en yakınlarla gibi kısıtlama olmadan bu mutluluğu herkesle paylaşmak istiyorsunuz. Düğün hazırlık aşamasında hiç strese girmedik” ifadeerini kullandı.

Birlikteliklerinin 6. ayında dünya evine girecek olan ikili, düğün öncesi oldukça heyecanlı. Mert Fırat yaptığı açıklamada, İdil Fırat ile ilk tanıştığında onunla evleneceğini hissettiğini söyledi. Fırat yaptığı açıklamada, “Normalde de biriyle tanışıp bir saniyede enerji alıyorsun. Sonra diyorsun ki, ‘Biz birlikte uzun yıllar çalışabiliriz, oyun yapabiliriz, senaryo yazabiliriz, film çekebiliriz.’ Aşk için de böyle oluyor. İlk bir haftada, geçen birkaç günde, bunu anlayabiliyorsun. Böyle de oldu. Tabii aşk olmadan hiçbir şey olmuyor” dedi.

Kamubulteni.com | Ankara