Mehmet Ali Erbil'in Sağlık Durumu Hakkında Üzen Açıklama

Mehmet Ali Erbil 'in sağlık durumu hakkında son dakika açıklaması geldi. Doktoru yaptığı son dakika açıklamasında durumunun hala kritik olduğunu söyledi.

Mehmet Ali Erbil'in Sağlık Durumu Hakkında Üzen Açıklama

Mehmet Ali Erbil 'in sağlık durumu kritik.

Geçtiğimiz gün evinde düşen ve talihsiz bir şekilde kaza geçiren Mehmet Ali Erbil, hemen hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan Mehmet Ali Erbil 'in durumu hala kritik. Yoğun bakıma alınan ve tedavisine burada devam edilen Mehmet Ali Erbil 'in ağabeyi Mustafa Erbil bir açıklamada bulundu. Erbil açıklamasında ünlü ismin durumunun kritik olduğunu söyledi.

Hastanede kardeşinin yanı başından ayrılmayan Mustafa Erbi l'in oldukça üzgün ve kederli olduğu dikkatlerden kaçmadı. Ünlü şovmenin kızı Sezin Erbil ise sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı ve takipçilerden, sevenlerinden babası için dua istedi.

MEHMET ALİ ERBİL 'İN DOKTORUNDAN SAĞLIK DURUMU HAKKINDA AÇIKLAMA GELDİ!

Mehmet Ali Erbil 'in bundan 16 yıl önce ortaya çıkan 'kaçış sendromu' hastalığının tedavisini yürüten doktoru Jan Klod Kayuka, Erbil 'in sağlık durumu hakkında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Şu an için bir şey söyleyemiyoruz, beklemedeyiz. Bunun kaburga kırıklarıyla alakası yok. 16 yıllık hastalığını tetikledi. Bu kez diğer dönemlerden daha ağır. Şimdilik bunları söyleyebilirim"

Kamubulteni.com  |  Ankara