Mehmet Ali Erbil'den Kadınları Kızdıracak Sözler

Ünlü şovmen ve oyuncu Mehmet Ali Erbil, kendisi, çocukları ve aşk hayatı hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Mehmet Ali Erbil'den Kadınları Kızdıracak Sözler

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, Posta 'dan Oya Çınar 'a önemli açıklamalarda bulundu.

Çocukları, aşk hayatı ve evlilikleri ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan Mehmet Ali Erbil, şu ifadeleri kullandı:

"Güzel kadınlarla birlikte oluyorum. Arada bir iki tane olmuştur çok güzel olmayan. Gerçi artık o da olmuyor. Güzel olmayanlar zaten onlarla birlikte olmadığım için hakkımda homoseksüel dedikodusu çıkarıyorlar. Bu riski bile alıyorum yani düşün, hahaha!

FLAŞ CİNSELLİK

Hayatımda cinsellik çok önemli diyen Erbil “Erkekler 8 saniyede bir seks düşünür” diye araştırma sonuçları var" yorumuna ise şu yanıtı veriyor: "Neticede hayvansal güdüler bunlar.
Bende biraz yavaşlamıştır artık. Eskiden çok geçerdi."

Aşk hayatı hakkında da açıklamalarda bulunan MALİ lakaplı Mehmet Ali Erbil, "Uzun zamandır aşk yok hayatımda. Aşk kolay değil öyle. Başta güzel bir his oluyor. Ama sonra Bahsegel hemen, yemek yiyişinden, sigara içmesinden, rakı içmesinden nem kapıyorum. Zaten nefret ederim rakı içen kadından. Hiçbir eşim de içmezdi. Eşlerimle de hiç hadi akşam yemeğinde bir kadeh şarap içelim demezdik" dedi.

"Yeniden evlenirseniz nasıl bir kadın olur?" sorusuna ise Mehmet Ali Erbil şu cevabı verdi:

Büyük konuşmayayım ama çocuk sahibi olmasın. Benimkiler bana yeter. Bu yaşımdan sonra bir de çoluk çocukla uğraştırmasın beni. Benden olabilir ama o ayrı. Bugün evlensem yine çocuk yaparım. Ama aşk başka bir konu. O zaman işler değişiyor. Dediğin lafları yiyebilirsin de. Normalde hiç beğenmeyeceğim bir kadına da aşık olabilirsin. Belki kadın pavyondan çıkacak tövbe yarabbi. Bilemeyiz. Ama kendini beğenmiş, sonradan görme bir kadın olmasın. Güldürmeyi hep benden beklemesin, o da beni güldürsün.

Kamubulteni.com  | Ankara