Masterchef Murat, Diskalifiye Sonrası Ağır Sözler Söyledi-Survivor 2019'a Katılacak mı?

Masterchef 'te önceki gece yayımlanan programda Murat 'ın davranışları şeflerin sabrını taşırdı ve alınan karar ile Murat Masterchef'ten diskalifiye edildi.

Masterchef Murat, Diskalifiye Sonrası Ağır Sözler Söyledi-Survivor 2019'a Katılacak mı?

Ekranların sevilen yemek programı Masterchef 'te dün büyük kavgalar ve tartışmalar yaşandı.

MasterChef 'te hareketleri, konuşmaları, yemekleri ve tartışmaları ile adından sürekli olarak bahsettiren Murat, önceki akşam yine rahat durmadı. Et döner yapılırken balkonda takım arkadaşlarını izleyen Murat, bu sırada hiç rahat durmadı. Sürekli olarak konuşan, diğer yarışmacılara laf atan ve komik davranışlar sergileyen Murat, şeflerden büyük fırçalar yedi.

3 Şef de Murat 'a çok sert uyarılarda bulundu ve bağırarak fırça attı. Ama Murat, bu sözlere, kızmalara aldırış etmeden hareketlerine, konuşmasına devam etti. Bunun üzerine şefler, Murat 'ı salondan çıkardı ve kendi aralarında bir değerlendirme yaparak Murat 'ı diskalifiye etti. 
 

iŞTE MURAT'IN ŞEFLERİ DELİYE DÖNDÜRDÜĞÜ O ANLAR

Diskalifiye olmasının ardından sosyal medya hesabı üzerinden canlı yayın açan Murat, sinirden deliye döndü.

Yarışmadan diskalifiye olan Murat, yaptığı canlı yayında gözyaşları içinde öfkeden deliye döndü ve çok sert sözler kullandı.

Özdemir, "Ne yaptım lan ben size? Gelin lan, topunuz gelin. Toplanın da gelin çünkü tek tek bir işe yaramazsınız." dedi. Özdemir yayın boyunca ettiği küfürlerle herkesi şoke etti!

SURVİVOR'A KATILACAK MI?

Masterchef 'ten diskalifiye edilen Murat'ın Acun Ilıcalı'nın merakla beklenen yarışması Survivor 2019 'un ilk yarışmacısı olduğu konuşuluyordu! Peki Murat kadrdan çıkarılacak mı?  Şimdi ise Acun'un bu küfürlerden sonra ne yapacağı merak ediliyordu.

Sayfa'nın iddiasına göre Murat Özdemir Survivor programına da götürülmeyecek.

Kamubulteni.com  | Ankara