MasterChef Murat, Canlı Yayında Kendini Kesti

Son dakika haberi: MasterChef yarışması ile büyük üne kavuşan Murat Özdemir, sosyal medyada canlı yayın sırasında parmaklarını ve kolunu kesti.

MasterChef Murat, Canlı Yayında Kendini Kesti

Son dakika haberi: Yemekteyiz yarışmasında adından çokça bahsettiren ve daha sonra katıldığı MasterChef adlı yarışma programında da adını duyuran Murat, canlı yayında kendini kesti. 

TV 8 ekranlarında yayımlanan ve fenomen hale  gelen MasterChef adlı yemek programındaki hal ve hareketleri, tavırları ve açıklamaları ile bir anda byük üne kavuşan Murat, yarışmadan diskalifiye edildikten sonra yaptığı hareketlerle sosyal medya üzerinde ve gittiği mekanlarda gündem olmaya devam ediyordu. Murat geçtiğimiz gün bir AVM 'de ortalığı karıştırmış, ardından Acun Ilıcalı 'ya hakaret iddiası üzerine gözaltına alınmıştı.

KENDİNİ CANLI YAYINDA KESTİ

Murat Özdemir'in son yaptığı sosyal medya kullanıcılarını bir hayli korkuttu. Instagram üzerinden bir canlı yayın yapan Murat, bir anda yanında bulunan meyve bıçağını alarak parmaklarını ve kolunu kesmeye başladı.

Bir anda kendini kesmeye başlayan Murat 'ı canlı yayında izleyen ve bu anlara şahit olan sosyal medya kullanıcıları yaptığı yorumlarda Murat'ı bu davranışından vazgeçirmeye çalışsa da başarılı olamadı.

Sosyal medyada ünlenen isim son zamanlardaki hareketleri nedeniyle 2 kez gözaltına alınmıştı.

Kamubulteni.com  | Ankara