Magazin Gündeminden Bomba Beren Saat İddiası

Magazinde son dakika haberi: Bir Türk ünlünün Fransız DJ Maga ile olan fotoğrafı ortaya çıkmış , ancak bu ismin kim olduğu öğrenilememişti.

Magazin Gündeminden Bomba Beren Saat İddiası

Son dakika : Bomba Beran Saat iddiaası.

Geçtiğimiz aylarda çokça magazin gündeminde yer alan ve Kenan Doğulu ile boşanacakları iddiaları deprem etksii yaratan Beran Saat, bir kez daha magazin gündeminde. 

Magazin sayfalarının son dakika olarak  baylaştığı fotoğrafta arkası dönük şekilde bir Türk ünlünün  bir DJ ile samimi pozları vardı. Bu ünlü ismin ise kim olduğu büyük merak konusuydı.

Posta Gazetesi 'n'den Uğur Alkapar bugün aktardığı son dakika bilgisinde, o fotoğraftaki ünlünün Beren Saat olduğunu söyledi.  Alkapar açıklamasında o fotoğraftaki kişinin Beren Saat olduğu ve  Fransız DJ Maga ile birlikte oluğunu söyledi.

Öte yandan Alkapar bugün aktardığı bilgide şu ifadeleri kullandı:

"Gece pek dışarı çıkmayan Beren Saat, 7 Ağustos’ta Tepebaşı’ndaki Klein Garten’da pikapların başına geçen DJ Maga’yı dinlemeye geldi.

Oyuncu, Maga’nın Çeşme’de 9 Ağustos’ta Sommer Klein’daki sahnesinde de en öndeydi. 14 Ağustos’ta Çeşme’de, 18 Ağustos’ta Bodrum’da konser veren eşini dinlemeye gitmeyen Beren Saat, DJ Maga’nın peşinden Çeşme’ye koşmuştu. Bu arada Beren Saat ve Maga Instagram’da birbirlerini takibe aldı. Durum böyleyken, aşk var mı yok mu siz karar verin." 

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA