Kerimcan Durmaz Mastürbasyon Videosu Sonrası Açıklama Yaptı-Takipçisine Sert Cevap

Kerimcan Durmaz 'ın İnstagram hesabından yaptığı skandal paylaşımının ardından art arda açıklamalar geldi. Öte yandan Kerimcan Durmaz bir takipçisine skandal cevap verdi.

Kerimcan Durmaz Mastürbasyon Videosu Sonrası Açıklama Yaptı-Takipçisine Sert Cevap

Kerimcan Durmaz 'ın skandal videosunun ardındna açıklama geldi.

Önceki gün Kerimcan Durmaz isimli sosyal medya fenomeni, sosyal medya hesabı üzerinden skandal bir paylaşım yaptı. Cinsel organnı sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan ve mastürbasyon görüntülerini veren Kerimcan Durmaz 'ın bu görüntülerinin ardından tepkiler art arda geldi. 

Bu skandalın ardından bir açıklama yapan Durmaz şu ifadeleri kullandı:

"Tarafıma ait olmayan uygunsuz içerikli gibi bir videoyu avukatıma iletmek isterken şehven ve istemeden paylaşılmış olup, bu paylaşım için herkesten özür diliyorum. Bu video içeriğine benzer şekilde tarafıma sürekli olarak farklı hesaplardan uygunsuz pek çok video ve resim gönderilmektedir. Üzülerek bildiriyorum ki, yanlışıkla paylaşılan bu video beni derinden sarsmıştır. Beni de son derece rahatsız eden bu durumda mağdur olmam sebebiyle, mesaj olarak gelen bu videonun sosyal medyada paylaşılması ile ilgili gerekli hukuki ve cezai yollara başvurulacaktır" 

TAKİPÇİSİNE SERT YANIT

YENİ AÇIKLAMA GELDİ

Kerimcan Durmaz skandal paylaşımı sonrası yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Yaptığım işi ve özel hayatımı acımasızca eleştiren ve kişilik haklarıma saldırıda bulunan sanat camiasından olan kişiler başta olmak üzere tüm kanuna aykırı hareket eden üçüncü kişiler hakkında tüm yasal yollara başvuracağımı saygı ile bildiririm.”

HİLAL CEBECİ SERT TEPKİ GÖSTERDİ

Hilal Ceebeci , söz konusu paylaşıma sert şekilde tepki gösterdi . İşte Cebeci 'nin tepkisi

"İsimlerini bile sayfamda geçirmek istemediğim internet fenomeni adı altında ne iş yaptıkları belli olmayan, akli dengeleri bozuk sapkın insanların otobüste kadını taciz edenden, köpeğe tecavüz edenden hiçbir farkı yoktur. Kimsenin eşcinsel olması kimseyi ilgilendirmez. Ama sapkın ve sapık olması ilgilendirir. Bunlar kim bilir kaç tane masum genci para karşılığında iğrençliklere alet ediyorlardır haberiniz var mı?"

Kamubulteni.com  | Ankara