Kerem Bürsin ile Serenay Sarıkaya Neden Ayrıldı? Flaş Dedikodu

Kerem Bürsin ile Serenay Sarıkaya çifti flaş bir şekilde ayrıldı. Ayrılığın neden olduğu merakla araştırılırken bu konuda bilgi geldi.

Kerem Bürsin ile Serenay Sarıkaya Neden Ayrıldı? Flaş Dedikodu

Kerem Bürsin ile Serenay Sarıkaya ilişkisi geçtiğimiz gün flaş bir şekilde sonlanmıştı.

Magazin gündemine bomba gibi düşen ayrılık açıklamasının ardından olayın perde arkası çözüldü. 

3.5 yıldan fazladır birlikte olan Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin geçtiğimiz gün ayrıldı. Bir süredir ayrılacakları yönünde çıkan haberlerin üzerine çiftin yakın kaynakları, ilişkinin bittiği yönünde çıkan haberleri doğruladı ve konu magazin gündemine bomba gibi düştü. 

YOĞUN İŞ TEMPOSU

Serenay Sarıkaya’ nın Alice müzikali ve reklam kampanyaları, Kerem Bürsin ’in de reklam kampanyası ve Netflix görüşmeleri nedeniyle birbirlerine zaman ayıramamaları üzerine bu kararı aldıkları ve ayrıldıkları öğrenildi.

YIPRANDI

Aktarılan bir dier bilgiye göre Sarıkaya ile Bürsin , ilişkilerinın yıprandığını , daha da ilerleyemeyeceğini düşündüğü için akşa son verdi. 

HALA AYNI EVDE KALIYORLAR

Hâlâ Sarıkaya ile aynı evde kalan Bürsin, birlikte yaşadıkları Bebek’teki evden ayrılıp yeni bir eve taşınacak.

BAŞKA BİR DEDİKODU

Ayrılık haberlerinin çıkmasının ardından başka bir dedikodu da gündeme geldi. Bu dedikodu da bugünün en çok konuşulan haberleri arasında oldu.  6 aylığına Amerika’ya giden Kerem Bürsin ile Serenay Sarıkaya’nın bu süre boyunca hiç görüşmedikleri hiç iletişim kurmadıkları konuşuluyor.

Bürsin döndükten sonra çiftin birlikte görüntülenmemesi de bu iddiaları güçlendirdi.