Kenan Doğulu O Şarkısını Beren Saat'e Yazmış

Kenan Doğulu, çıkardığı yeni albümündeki Yosun isimli şarkısının hikayesini anlattı. Kenan Doğulu 'nun canlı yayında açıklaması haberimizde.

Kenan Doğulu O Şarkısını Beren Saat'e Yazmış

Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu, çıkardığı yeni albümünde yer alan Yosun isimli şarkısını, eşi Beren Saat için yazdığını açıkladı.

NTV ekranlarında yayımlanan bayram özel adlı programa konuk olan usta sanatçı Kenan Doğulu, kendisi ve çıkardığı yeni albüm ile ilgili merak edilen sorulara cevap verdi. Kenan Doğulu, “Yosun gözlerine fedayım, yüzün gülene kadar emrindeyim” sözleriyle dikkat çeken “Yosun”un hikayesini anlattı. Eşi Beren Saat ile eksikliklerini gördükleri, tamamladıklarını söyleyen Kenan Doğulu, aralarında çok özel bir ilişkinin olduğunun altını çizdi.

Bu şarkıyı eşi Beren Saat 'e yazdığını söyleyen Kenan Doğulu, şu ifadeleri kullandı:

“Biz birbirimizi besliyoruz, eksikliklerimizi gösterip birbirimizi tamamlamaya çalışıyoruz. Çok özel bir ilişkimiz Savoybetting var. Şarkının sözleri bir anda döküldü. Beren’in ağladığını gördüğüm bir gün yazdım. Yosun gözlerine her zaman espriler yapardım, ama bir gün o gözlere böyle bir şarkı yazacağımı ben de bilmiyordum. Dinleyince çok duygulandı. Onun her zaman gözlerinden belli olur duyguları. Beren’in içinin gözlerine geldiği anlar vardır, şarkıyı dinlediğinde öyle olmuştu.”

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden, kamu personeli alım haberlerinden, memur alım haberlerinden, politika haberlerinden, yerel haberlerden, spor haberlerinden, KPSS haberlerinden, sınav, sonuç ve ÖSYM haberlerinden, sınav sonuç haberlerinden, kültür sanat haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını cep telefonunuza ücretsiz olarak indirin.

Kamubulteni.com | Ankara