Kayıp Ecrin Olayında Skandal Detay: Üvey Amcanın Telefon Geçmişinde..

Müge Anlı 'da önceki gün , minik Ecrin 'in kaybolma olayında , üvey amcasının telefon arama geçmişi ve telefondaki fotoğraflar kan dondurdu.

Kayıp Ecrin Olayında Skandal Detay: Üvey Amcanın Telefon Geçmişinde..

Müge Anlı 'da kan donduran olaylar yaşanmaya devam ediyor.

ATV ekranlarında yayımlanan ve Müge Anlı' nın sunumu ile çok sayıda olayı gün yüzüne çıkartan programda, Samsun 'un Vezirköprü ilçesinde kaybolan Ecrin bebeği arama çalışmaları devam ederken , minik Ecrin 'in hala izine ulaşılamadı. Her gün yeni iddiaların gündeme geldiği canlı yayında en önemli şüpheli Ecrin bebeğe cinsel istismarda bulunup öldürdüğü düşünülen üvey amca Özkan Kurnaz 'dı.

Önceki gün yayımlanan programda canlı yayında amca Özkan 'ın telefonunda çıkan cinsel içerikli fotoğraf kayıtları ve telefon arama motorundaki geçmişindeki aramalar dikkat çekti.

İNTERNETTE YAPTIĞI ARAMALARDA ANA TEMALAR YEĞEN, KIZ KARDEŞ

Minik Ecrin 'in kaybolduğu zamanlardaki telefon kayıtları inceleme altına alınan üvey amca Özkan'ın internette ziyaret ettiği sitelerin içeriği dikkatleri çekti. Özkan Kurnaz minik Ecrin kaybolduğunda internette cinsel içerikli görsel aramalarında ana temalar yeğen, yenge, kız kardeş gibi konular üzerinde olduğu belirlendi. Özkan ise bu kayıtlardan bir suçlama olamayacağını söyledi ve suçlamaları reddetti.