Hanife'nin Aşkı, Yeni Sevgilisi ile Fotoğraf Payşlaştı

Ekranlarda evlilik programları ile adını duyuran Hanife 'nin büyük aşkı olan Serkan Buğra, yeni sevgilisi ile bir fotoğraf yayınladı.

Hanife'nin Aşkı, Yeni Sevgilisi ile Fotoğraf Payşlaştı

Katıldığı evlilik programında ve bu programlarda reddettiği damat adaylarıyla adından sıkça söz ettiren gelin adayı Hanife Gürdal, Serkan Buğra ile aşk yaşamıştı. Hanife 'nin aşk yaşadığı  Serkan Bağra yine gündeme geldi ve yeni sevgilisiyle  çektirdiği fotoğrafı sosyal medyada paylaştı.

Evlilik programları ile adını Türkiye 'ye duyuran, sürekli taliplerini reddeden Hanife Gürdal'la yaşadığı aşkla bir döneme damga vuran damat adayı Serkan Bağra, sosyal medya platformu İnstagram hesabı üzerinden bir fotoğraf paylaştı. Instagram'dan yeni sevgilisiyle çektirdiği fotoğrafı paylaşan Buğra aşkını ilan etti.

Zuhal Topal 'ın sunumu ile ekranlara gelen evlilik programında Hanife ile aşk yaşayan Serkan, aradığı aşka başka bir güzelde buldu. Sosyal medya hesabından sık sık spor salonunda fotoğraf Matbet paylaşan Serkan, bu sefer de yeni sevgilisiyle fotoğrafını "Sen benim başıma gelen en güzel şeysin" notuyla paylaştı.

İşte o paylaşım.

Kamubulteni.com  | Ankara