Hande Ataizi'nden Bomba Açıklamalar: Soyunmam İçin Bazı Şartlar Var

Ünlü oyuncu Hande Ataizi 'nden gündem yaratacak açıklamalar geldi. Bir canlı yayına katılan Ataizi, soyunması için bazı şartların olduğunu söyledi.

Hande Ataizi'nden Bomba Açıklamalar: Soyunmam İçin Bazı Şartlar Var

Hande Ataizi 'nde gündem yaratacak açıklama.

Oğlu Leon ile Bodrum 'a gelen  ve yaz tatilini sürdüren ünlü oyuncu Hande Ataizi, önceki gün bir canlı yayına katıldı ve magazin gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Geçmiş yıllardaki oyunculuklar ile şimdiki oyunculuklaır karşılaştıran Hande Ataizi, eskiden oyunculuğun zor olduğunu, şimdiki oyuncuların kolay yoldan para kazanmak için hareket ettiğini, herhangi bir standartlarının olmadını ifade etti. Ataizi, kendi dönemlerinde konservatuvat eğitiminin çok önemli olduğunu vurguladı.

BİR OYUNCUNUN SOYUNMASI NORMAL

Bir oyuncunun rol gereği soyunmasının normal bir davranış olduğunu dile getiren , "Biraz açıkçası onların bize verdiği gerçek sanat anlayışıyla bizim Türk toplumunun değer yargıları çelişiyor. Genelde sen mesela orada bir karakteri canlandırıyorsun, herkes seni zannediyor ki özel hayatında da sen osun." dedi.

SOYUNMAM İÇİN ŞARTLARIM VAR

Açıklamasının devamında Hande Ataizi, bir işte soyunması için şartları olduğunu söyleyen ünlü oyuncu Ataizi, "Soyunmam için çok iyi bir yapım, iyi bir yönetmen ve çok inandığım bir iş olması gerekiyor." diyerek sözlerini noktaladı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA