Hadise'den Kardeşleri ve Vergi Kaçırma Hakkında Flaş Sözler

Ünlü şarkıcı Hadise, önceki gün kardeşi ile sosyal medya üzerinden tartışmıştı. Bu olayların ardından Hadise bir açıklama yaptı.

Hadise'den Kardeşleri ve Vergi Kaçırma Hakkında Flaş Sözler

Annesi Gülnihal Açıkgöz 'ün intihar teşebbüsünde bulunmasının ardından Sahabet kardeşi Derya ve ablası Hülya Açıkgöz ile arası oldukça açılan, onlarla çalışmama kararı alan ve son dönemlerde sürekli olarak tartışan ünlü şarkıcı Hadise, önceki gün sosyal medya hesabı üzerinden ablası ile tartıştı. Bu konu ile ilgili Hadise 'den açıklama geldi.

SIKINTI YOK DERSEM YALAN OLUR

Sözlerine ''Sıkıntı yok dersem, yalan olur. Onlar benim ailem, canlarım. Şu an zor bir dönemden geçiyoruz ama bugünleri de aşacağımıza inanıyorum'' ifadeleri ile başlayan ünlü şarkıcı Hadise, vergi kaçırmak için mal varlığını ablasının üzerine yaptığı iddialarına da açıklık getirdi ve bu iddiaları yalanladı.

ARTIK İŞBİRLİĞİ YOK

Hadise, açıklamasının devamında, vergi kaçırdığı iddialarına değindi ve şu ifadeleri kullandı:

"Her vatandaş gibi vergimi ödüyorum. Vergi ödememek için mallarımı ablamın üzerine yaptığım ve sonra dava açtığım yazıldı. Böyle bir dava varsa bulun. Bu söz konusu değil fakat iş birliğimiz bir daha açılmamak üzere kapandı.''

ANNESİ, EVLATLARIM YÜZÜMÜ GÜLDÜRMEDİ DEMİŞTİ

Ünlü şarkıcı Hadise 'nin annesi Gülnihal Açıkgöz, geçtiğimiz Temmuz ayında intihar girişiminde bulunmuş ve bir mektup yazmıştı. İntihar mektubu yazan ve mektubunda ''Evlatlarım yüzümü güldürmedi" diyen Gülnihal Açıkgöz 'ün bu sözleri oldukça dikkat çekmiş ve gündemde çokça konuşulmuştu. Bu olay sonrası Hadise, menajerliğini üstlenen ablası Hülya Açıkgöz ve stil danışmanlığını yapan kardeşi Derya Açıkgöz ile ilişkisini kesmiş ve aralarında büyük tartışmalar çıkmıştı.

Kamubulteni.com  | Ankara