Gülben Ergen'in Ekrem İmamoğlu Paylaşımına Yeşim Salkım'dan Flaş Cevap

Yeşim Salkım ile Gülben Ergen arasında bir tartışma daha başladı. Gülben Ergen 'in Ekrem İmamoğlu fotoğrafına Yeşim Salkım 'dan flaş cevap geldi.

Gülben Ergen'in Ekrem İmamoğlu Paylaşımına Yeşim Salkım'dan Flaş Cevap

Gülben Ergen ile Yeşim Salkım arasında seçim tartışması.

Magazin dünyasının barışmak bilmeyen iki ismi Yeşim Salkım ve Gülben Ergen yine tartışmaya başlayacak gibi duruyor. Seçimde aynı isme oy atan iki isim , seçim sonrası yaptıkları paylaşımlarla yine tartışmaya başlayacak gibi duruyor. 

Hakan Uzan ile 1998 yılında dünyaevine giren Yeşim Salkım, Uzan 'ın onu Gülben Ergen ile aldatması sornası kavga etmişler ve bu husumet yıllarca devam etmişti. 

İki isim zaman zaman sosyal medya üzerinde tartışmıştı. 

Ekrem İmamoğl u2nun seçim zaferi sonrası Gülben Ergen bir mesaj paylaştı. Ergen paylaşımında İmamoğlu 'nu şu şekilde tebrik etti:

Ergen, "Tebrikler eşine ve çocuklarına hep aşkla bakan ve her fırsatta ailesine minnetle teşekkür eden Ekrem İmamoğlu İstanbul ve ülkemiz için hayırlı olsun" ifadelerini kullanmıştı. Bu paylaşımı sonrası Yeşim Salkım 'da bir albüm oluşturdu.

Gülben Ergen 'in AK Partili isimlerle olan fotoğraflarını paylaşan Yeşim Salkım "Al sen yorulma bak sana albüm yaptım ellerimle" diyen Salkım dedi.