Erkeklerle İletişim Kuramıyordu: Hipnoz Merkezinde Büyük Şok Yaşadı

51 yaşında olduğu ve Türkiye'nin başarılı işkadınları arasında olduğu öğrenilen bir kişi, erkeklerle aynı ortamda bile kalamadığı gerekçesiyle hipnoz merkezine gitti. Kadın burada büyük şok yaşadı.

Erkeklerle İletişim Kuramıyordu: Hipnoz Merkezinde Büyük Şok Yaşadı

51 yaşında olan ve karşı cinsle iletişim kuramayan kadın hipnoza gitti.

Ünlü iş adamlarının da gizlice gittiği ve İstanbul Anadolu Yakası 'nda olduğu öğrenilen hipnoz merkezinde, geçtiğimiz aylarda şoke eden bir olay yaşandı. 51 yaşında olan ünlü bir kişi, karşı cinsle iletişim kurmakta zorlanıyordu. Arkadaşlarının tavsiyesi üzerine bu kişi soluğu hipnoz merkezinde aldı.

Erkeklerle oynı yerde tek başına kalmaktan bile korkan ve tedirgin olan başarılı iş kadını, bunun bilinç altında yatan nedenini öğrenmek için hipnoza başvurdu. Kadının küçükken yaşadığı dehşet hipnozda ortaya çıktı.

51 yaşında olduğu öğrenilen işkadını, uyutulduğu esnada hipnoterapiste çocukken yaşadığı Ankara 'da  bulunan evlerinin yan evdeki komşusu tarafından tacize uğradığını anlattı. Ünlü işkadınını, tacizcinin kendisine "Bunu kimseye anlatırsan seni de anneni de öldürürüm" dediğini ve bu şekilde tehdit edildiğini de anlattı.

Uyandığında farkında olmadan kendi anlattığı anılarını duyan sosyetik işkadını, bu gerçekler karşısında şoke oldu. Tacizcisinin kimliğini bulmak için birkaç hafta uğraşan işkadını, mazisinden çıkan bu şoku atlatmak içinse şimdilerde Amerika'da tatilde.

Kamubulteni.com  | Ankara
Takvim