Çukur'da Sena Ölüyor mu? Dilan Çiçek Deniz Kimdir, Kaç Yaşında , Boyu Kaç?

Çukur 'da Sena ölüyor mu? Dilan Çiçek Deniz Çukur dizisine veda mı ediyor? Dilan Çiçek Deniz kimdir , nerelidir , kaç yaşında , boyu kaç?

Çukur'da Sena Ölüyor mu? Dilan Çiçek Deniz Kimdir, Kaç Yaşında , Boyu Kaç?

Sena ölüyor mu?

Ekranların sevilen dizisi Çukur 'da Sena ölüyor mu? Dilan Çiçek Deniz Çukur 'a veda mı ediyor? 

Ekrenlaırn reyting rekorları kıran dizisi Çukur 'da son bölümde flaş olaylar yaşandı. Geçtiğimiz hafta yayımlanan bölümün sonunda Mahsun , Çeto 'yu vurup Sena ile birlikte kaçıyor. Yayımlanan son bölümün ardından gelen fragmanda ise Sena 'nın cenaze töreni görülüyor. 

Bu fragman sonrası Sena 'nın öldüğü , Sena karakterine can veren Dilan Çiçek Deniz 'in diziye veda edip etmeyeceği merak ediliyor. 

Çeto 'yu öldürdükten sonra Mahsun ile birlikte dağevine giden Sena, bütün geçmişinden uzaklaşmasını isteyen Mahsun ’u , Yamaç ’ı uzaklaştırmak adına kendisini riske attı.

Dağevine geldikten bir süre sonra eve alışveriş yapmak için çıkan Mahsun ’un ardından zorla evd giren bir adam, silahını Sena ’nın kafasına doğrultuyor. Son bölüm ise bu şekilde sona ermişti. 

BAŞKA DİZİ İLE ANLAŞTI İDDİALARI

Bu sahneden sonra öleceği ve diziden ayrılacağı yönündeki haberler kesinleşti gibi görünüyor. Zira oyuncunun başka bir diziye transfer edileceği konuşuluyordu. Ancak transfer haberleri doğrulanmadı. Sena karakteri diziden ayrılacak ve Çukur dizisi bu sezon bitiminde final yapacak. Dilan Çiçek Deniz’in Çarpışma dizisine transfer olacağı söyleniyordu. Ancak bu haberin doğru olmadığı anlaşıldı.

DİLAN ÇİÇEK DENİZ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? 

Dilan Çiçek Deniz 'in boyu 1.77.

Kitapları