Cicişlerin Kavgasının Nedeni Belli Oldu

Esra ile Ceyda kardeşlerin arasında çıkan kavganın görüntüleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Bu kavganın nedeni belli oldu.

Cicişlerin Kavgasının Nedeni Belli Oldu

Kamuoyunda Cicişler olarak bilinen Esra ve Ceyda Ersoy kardeşler, geçtiğimiz gün Alaçatı 'da saç saça baş başa kavga etti.

Bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasına alınan ve kısa süre içinde sosyal medya üzerinde yayılan görüntülerde Esra ile Ceyda kardeşler ciddi şekilde kavga etti. Yerlerde devam eden kavga, çevrede bulunan vatandaşlar tarafından zar zor sonlandırılmıştı. Çevredeki vatandaşların bir birinden zar zor ayırdığı cicişlerden Esra, önceki gün TEVE 2 kanalına telefonla bağlandı ve kavganın asıl nedenini açıkladı.

Alaçatı 'da gerçekleşen ve sosyal medyada çokça konuşulan bu kavga, birçok kişi tarafından  reklam amaçlı yapıldığı, yine gündeme gelmek için yapıldığı iddia edilmişti. Konu hakkında açıklama yapan Esra, görüntülerin rezalet olduğunu söyledi. Böyle rezalet görüntülerle reklam mı yapılır diyen Esra, kavganın cep telefonu yüzünden çıktığını söyledi. Kız kardeşinin cep telefonunu izinsiz şekilde aldığını söyleyen Esra, Winxbet telefonu geri vermediği için o kavganın çıktığını söyledi. 

Esra açıklamasında kavga ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Kardeşimin telefonunu izinsiz şekilde aldım mekandan çıkarken. Sebebi anlatmam uzun sürer telefonu vermemi istedi vermedim. Birkaç kez istedi vermedim o sırada sinirlenip saçıma yapıştı. Alaçatı sokakları taşlı olduğu içinde yere düştüm.

Düşünce yerden sürükleniyormuşum gibi görünüyor. Bende inatçı olduğum için telefonu vermedim sonra insanlar geldi ayırmak için. Oda inat etti sonra biri gelip telefonu benden alıp verdi o arada da saçımı bıraktı."

Reklam amaçlı bu görüntülerin ortaya çıktığı iddialarına da Esra, şu şekilde cevap verdi: "Böyle reklam mı olur rezalet görüntüler. Böyle görüntüler yüzünden dünyaca ünlü markaların reklam yüzü olamıyoruz."

İşte o kavga.

Kamubulteni.com | Ankara