Beyazıt Öztürk'ten Yeni Video: Beyaz Paralel Evrene Kiminle Gidecek?

Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, video paylaşım platformu Youtube üzerinde açtığı kanalına yeni video ekledi. 'Beyaz Paralel Evrene Kiminle Gidecek?' başlığı ile yayınlanan video şu şekilde;

Beyazıt Öztürk'ten Yeni Video: Beyaz Paralel Evrene Kiminle Gidecek?

Ünlü ve sempatik şovmen Beyazıt Öztürk Youtube kanalı açtı.

Talk Show 'a ara veren ve son olarak O Ses Türkiye adlı ses yarışmasında jüri olan Beyazıt Öztürk, geçtğimiz gün Youtube kanalı açtı.  Beyaz Show'a bir sene ara verdikten sonra katıldığıO Ses Türkiye adlı ses yarışmasını kazanan Beyaz, bu programda da adından ve esprilerinden çokça bahsettirdi.

Bugüne kadar sosyal medyada aktif olmayan ve sosyal medya platformlarına mesafeli duran Beyazıt Öztürk,'Beyazla' adıyla bir Youtube kanalı açtığını O Ses Türkiye yayınında açıklamıştı.

Beyaz, açtığı Youtube kanalını 'Kendi hayatımdan… Gezeceğiz, göreceğiz, ailem arkadaşlarım, dostlarımla eğleneceğiz. Elimizden geldiği kadar güzel bir şeyler yapmaya çalışacağız' ifadelerini kullanarak duyurmuştu.

Beyaz'ın ilk programı hayranlarını heyecanlandırdı. 'Beyaz Paralel Evrene Kiminle Gidecek?' adlı bölümle sevenlerinin karşısına çıkan Beyaz ilk yayınında Eskişehir'e yola çıktı.

2 arkadaşıyla yoldaki anlarını kayda alan Beyaz yolda Bülent Serttaş'ı aradı ve ona şaka yaptı. O anlar sosyal medyaya damga vurdu. Beyaz Bülent Serttaş'ı paralel evrene davet etti ancak ünlü komedyen şaka yapmaya çalışırken gülme krizine girdi.

Kamubulteni.com  | Ankara