Behzat Ç. Yeni Sezonunda Kadroya Yeni Oyuncu (Yeni Sezon Ne Zaman?)

Bundan 6 yıl önce yayından kaldırılan ve merakla yeniden başlaması beklenen Behzat Ç ekranlara dönüyor. Diziye Kurtlar Vadisi Pusu 'nun oyuncusu geliyor.

Behzat Ç. Yeni Sezonunda Kadroya Yeni Oyuncu (Yeni Sezon Ne Zaman?)

Ekranların sevilen dizisi Behzat Ç. geri dönüyor.

Yıllar önce yayımlanan ve yayından kaldırılan Behzat Ç. , hayranları ile olan hasretini bitiriyor ve ekranlara geri dönüyor. Geçtiğimiz hafta yeni bölüm fragmanı yayımlanan Behzat Ç. dizisi ile ilgili son dakika bilgisi geldi. Buna göre Behzat Ç'nin yeni sezon kadrosuna Kurtlar Vadisi Pusu 'nun sevilen karakteri katılıyor. 

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde 'Yasin Komutan karakterine hayat veren Ertuğrul Şakar yeni sezonda Behzat Ç 'ye katılacak.

Altı yıl aradan sonra İnter Medya 'nın yapımcılığında hayata geçecek olan proje, 40 'ar dakikadan oluşan 9 bölüm şeklinde yayınlanacak. Senaryosunu Mehmet Ercan Erdem'in kaleme aldığı dizinin yönetmelik koltuğunda yine Serdar Akar olacak.

Serdar Akar ile eski ortağı usta yönetmen Tarkan Karlıdağ uzun süre sonra tekrar 'Behzat Ç. için bir araya geldi. Yeni bölümlerde başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu'na eski ekip arkadaşları İnanç Konukçu, Ege Aydan ve Nejat İşler de eşlik edecek.

KADROYA KURTLAR VADİSİ 'NDEN YENİ İSİM

Kadroya ayrıca 'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisinin sevilen karakterlerinden 'Yasin Komutan'a hayat veren Ertuğrul Şakar da katıldı. Usta tiyatrocu Şakar, 'Behzat Ç.'de Behzat'ın arkadaşı 'Serhat Müdür' rolüyle seyirci karşısına çıkacak.

Dizi ilk bölüm tarihi geldiğinde kamubulteni.com 'da olacak. 

Kamubulteni.com  | Ankara

(Medyatava)