Bahar Candan Kavga Etti: Kız Arkadaşını Tekme Tokat Dövdü-İşte O Anlar

Televizyonda bir moda programında ünlenen ve sosyal medyada paylaştığı cesur görüntüleri ile adından çokça bahsettiren Bahar Candan , arkadaşını tekme tokat dövdü.

Bahar Candan Kavga Etti: Kız Arkadaşını Tekme Tokat Dövdü-İşte O Anlar

Son dakika: Bahar Candan arkadaşını tekme tokat dövdü.

İşte Benim Stilim adlı yarışma ile ünlenen ve sosyal medyada paylaştığı videoları ile adından bahsettiren Bahar Candan, son günlerde yine adındna çokça bahsettirmeye başladı.

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı cesur paylaşımlarla adından çokça bahsettiren Bahar Candan, arkadaş grubuyla oturduğu sırada bir kız arkadaşını tekme tokat dövdü.

Genç kıza önce tokat atan Bahar Candan , daha sonra ona tekme ve yumruklarla saldırmaya devam etti.

Karşısında oturmakta olan  kadına bir anda saldıran ve ona art arda vuran  Bahar'ı arkadaşları engellemekte güçlük çekti. Candan'ı kavga videosu ise sosyal medya üzerinde kısa süre içinde yayıldı.

İşte o anlar >>

GÖRÜNTÜLER YAYILDIKTAN SONRA AÇIKLAMA YAPTI

Kavga videosunun yayılmasının ardından bir açıklama yapan Bahar Candan , olayın neden meydana geldiğini söyledi.  İnstagram adresi üzerinden paylaşım yapan Bahar Candan "Arkadaşlar merhaba, bundan 2,5 yıl önce yaşanan bir durumun bugün videosu ortaya çıktı. O kız benim kardeşim gibidir. Melisa, çok da severim. 13 yaşındayken anneme küfür etmişti onun için oldu." dedi.

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA