Arda Berkay Kavgasının Görüntüleri ve İlk İfadeler Ortaya Çıktı

Burak Yılmaz, yaşanan kavga ile ilgili verdiği ifadesinde, şarkıcı Berkay 'ın korumalarına 'Silahımı getirin' şeklinde talimat verdiğini iddia etti.  Burak Yılmaz ifadesinde yaşanan olay ile ilgili , "Arda Turan sürekli yanımdaydı. Taciz olsa, böyle bir şey olmuş olsa ben kesinlikle görürdüm. Güvenlik kamerası varsa her şey ortaya çıkacak" ifadelerini kullandı.

Arda Berkay Kavgasının Görüntüleri ve İlk İfadeler Ortaya Çıktı

Arda Turan ile şarkıcı Berkay arasında çıkan kavganın görüntüleri ve Burak Yılmaz 'ın ifadesi ortaya çıktı.

TRT Haber 'in aktardığı bilgilere göre ünlü futbolcu Burak Yılmaz, yaşanan kavga ile ilgili verdiği ifadesinde mekanın küçük ve karanlık olduğunu söyleyerek herhangi bir taciz olayını görmediğini söyledi. 

Burak Yılmaz olayla ilgili verdiği ifadesinde "Arda Turan sürekli yanımdaydı. Taciz olsa, böyle bir şey olmuş olsa ben kesinlikle görürdüm. Güvenlik kamerası varsa her şey ortaya çıkacak." dedi.

BERKAY 'IN KORUMALARINA TALİMATI

Milli futbolcu, daha önce tanıştığı şarkıcı Berkay 'ın dışarıdaki korumalarına "Silahımı getirin" diyerek onlara talimat verdiğini iddia etti. 

Bu gelişme sonrası tekrar mekana girdiğini söyleyen Burak Yılmaz, olayların daha fazla büyümemesi için Arda ’yı oradan uzaklaştırdığını sözlerine ekledi. 

"Sözlü taciz" iddiasıyla milli futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay arasında kavga çıkmış, burnu kırılan Berkay'ın gittiği hastanede Arda Turan'ın silahla ateş ettiği iddia edilmişti.

Berkay, Arda Turan'dan şikayetçi olurken olayla ilgili soruşturma başlatılmıştı. Soruşturma hala devam ediyor.

Olayın görüntüleri şu şekilde;

ARDA 'NIN İFADESİ

Arda Turan ise ifadesinde şu sözleri söyledi:

"Ben eğlence mekanına gittim. Burak Yılmaz oradaydı. Birlikte otururken, Berkay yanımıza geldi. Omuzumdan ve yakamdan tutarak beni kendine doğru çekti. Ben de sinirlendim ve ne oluyor diyerek vurdum.  Ben Berkay'ın eşini tanımıyorum, kendisiyle herhangi sohbetim olmadı. Benim peşinden tuvalete gittiğim ve koluna dokunduğumu söylüyor. Bu doğru değil, ben tuvalete falan gitmedim. Görüntülerde de tuvalete gitmediğim, taciz etmediğim ortadadır."

"Berkay'ın gittiği hastaneyi öğrenerek taciz iddiasının doğru olmadığını söylemek için peşinden gittim. Yanına gittiğimde, 'Ben buradayım eğer sözlü taciz olduğunu düşünüyorsan al silah burada ben senden şikayetçi de olmayacağım' dedim ve tabancayı yanına koydum. Berkay da bu sözlerim üzerine, 'Kaptan yok ben seni severim, tamam sorun yok, inanmıyorum.' dedi. 

Berkay böyle söyleyince ben de hastaneden ayrılmak için tabancayı koyduğum yerden alırken tabanca kazayla patladı." dedi. 

Kamubulteni.com  | Ankara