Akın Akınözü ile Serenay Sarıkaya Aşk mı Yaşıyor? Akın Akınözü Kimdir?

Ünlü oyuncu Akın Akınözü ile Serenay Sarıkaya önceki akşam bir davette görüntülendi. Bu görüntüler sonrası ikilinin aşk yaşadığı iddialarını gündeme getirdi.

Akın Akınözü ile Serenay Sarıkaya Aşk mı Yaşıyor? Akın Akınözü Kimdir?

Akın Akınözü ile Serenay Sarıkaya aşk mı yaşıyor.

Ünlü oyuncular Akın Akınözü ile Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz akşam  saatlerinde verilen bir davete katıldı. İkili birlikte görüntülendi. 

Ekranların sevilen dizisi  Hercai 'de Miran Aslanbey adlı karaktere hayat veren 29 yaşındaki Akın Akınözü, geçtiğimiz akşam bir markanın düzenlediği davete gitti. 

Davette çekilen görüntülere göre davetliler arasında Nilperi Şahinkaya ve Serenay Sarıkaya gibi ünlü isimlerin de olduğu görüldü. 

Dizideki Ebru Şahin ile yakıştırılan Akın Akınözü 'nün bu davette, güzel oyuncu Serenay Sarıkaya ile birlikte eğlenmesi ve görüntülenmesi dikkat çekti. Ortaya çıkan görüntü "Serenay Sarıkaya ile Akın Akınözü arasında aşk mı doğuyor?" sorularını beraberinde getirdi.

AKIN AKINÖZÜ KİMDİR?

Başarılı oyuncu Akınözü, 1990 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Los Angeles General Studies, UC Berkeley Applied Math alanında eğitimini tamamlayıp, oyunculuk üzerine de eğitim aldı.

BEDELLİ SONRASI AÇIKLAMA

Bedelli askerlik yapan Akın Akınözü, askerlikle ilgili; "Askerlik anısı çok buraya sığmaz; az ve öz bir şekilde çok güzel bir deneyimdi. İnsanın hayatında çok az yaşayabileceği bir deneyim ben de çok güzel bir şekilde geçirdim.Bence herkesin görmesi gereken bir yer" dedi.