Acun Survivor 2019'un Yeni Konseptini ve Başlama Tarihini Açıkladı

Acun Ilıcalı 'dan 2019 Survivor için önemli açıklama geldi. Canlı yayın konuğu olan Acun, Şubat ayında başlayacak olan Survivor için yeni konsepti açıkladı.

Acun Survivor 2019'un Yeni Konseptini ve Başlama Tarihini Açıkladı

Acun Ilıcalı 'dan 2019 Survivor için önemli açıklama geldi.

Yıllardan beri Survivor'da iki takım oluyo ve bu takımlar Türkiyeden ünlüler ile gönüllüler olarak yarışıyordu. Edinilen son dakika bilgilerine göre bu yıl bu konseptin olmayacağı bildirildi. Beyazıt Öztürk ile Gel Konuşalım adlı programa konuk olan TV8'in patronu Acun Ilıcalı, Survivor 'un bu yıl hangi konsptle ekranlara geleceğini açıkladı.

SURVIVOR 2019 TÜRKİYE YUNANİSTAN  OLACAK

Medya patronu Acun Ilıcalı, Gel Konuşalım 'da yaptığı açıklamada , Survivor 2019 'da bazı ilklerin olacağını söyledi. Önümüzdeki Şubat ayında başlayacak olan Survivor 2019 yarışmasının konseptinin Turniye Yunanistan şeklinde olacağını söyleyen Acun, canlı yayında şu ifadeleri kullandı:

"Survivor'da konseptimiz bu sene Türkiye Yunanistan olacak. Aynı anda iki ülkede yayın olacak ve aynı gece yayınlanacak. Ortak yayın olmayacak. Programların montajları farklı olacak, onların programında hayatları daha çok ekrana gelecek. Ancak oyunlar aynı olacak. Bir adada Türkler diğer adada Yunanlılar olacak ve kıyasıya bir mücadele yaşanacak

ESKİ  YARIŞMACILAR MI OLACAK?

Bu sene All Star olmayacak. Yepyeni yarışmacılarla başlayacağız. Yunan sunucuya takımı kurma görevini verdik. Bütün Yunanistan'ı tarıyor şu anda. Şubat 2019'da başlayacağız yayına"

EXATLON OLACAK MI?

Exathlon şu anda düşünmüyoruz. Survivor'ın şu anda Türkiye'de yer ayrı. Yunanistan'dan da Survivor çekiyoruz. Exathlon şu anda 6 ülkede çekiliyor. Macaristan'da Exathlon'a başlıyoruz.
Meksika'da şu anda yayındayız"

Kamubulteni.com  | Ankara