Yasak Elma 57. Bölüm Fragmanı Yayında (Neler Olacak?)

Fox ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma 'nın 57. bölüm fragmanı yayımlandı. Peki 57. bölümde neler olacak? Fragmanı nasıl izlerim? İşte detaylar.

Yasak Elma 57. Bölüm Fragmanı Yayında (Neler Olacak?)

Yasak Elma 57. bölüm fragmanı yayınlandı.

Fox ekranlarının sevilen programı Yasak Elma 'nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yüz binlerce kişinin büyük bir merakla beklediği yeni bölüm fragmanında büyük heyecan görüldü.

Zeynep ve Yıldız birbirine çok düşkün ama hayalleri birbirinden tamamen farklı olan iki kardeştir. Yıldız’ın hayatı sosyetenin kraliçesi Ender Argun’la tanışınca değişir. Ender, Yıldız’ı kocası Halit Argun’dan kurtulmak için kullanmaya karar vermiş ve Yıldız’a hayatının teklifini sundu.

Yıldız’ın hayatında bunlar olurken, Zeynep’in çalıştığı firma Alihan Taşdemir tarafından satın alınır. Alihan son derece kibirli, ukala, zengin bir iş adamıdır. Zeynep ve Alihan’ın zıtlıkları kısa zamanda bir etkileşime dönüşür. Zeynep’in bilmediği şey ise Alihan’ın Halit’in ortağı ve ikinci karısının kardeşi olmasıdır.

Yıldız’ın vereceği karar Zeynep’i de etkileyecektir.

56. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Halit, Ender, Kaya ve Yiğit ’in hayatını değiştiren gerçekler Şahika ’dan geldi. Bu sözler sonrası bu 4 ismin tüm hayatı değişir.

Şahika kendini aklamak adına yeni bir plan yapma hazırlığındayken, Halit ona olan güvenini yitirmeye başlar. Şahika Halit’i kaybedecek olduğunu anlar ve yenilgisinin bedelini herkese çok ağır bir şekilde ödetmeye karar verir.

57. BÖLÜM FRAGMANI YAYIMLANDI

İşte Yasak Elma 57. Bölüm fragmanı.

OYUNCULAR

Talat Bulut
Şevval Sam
Eda Ece
Nesrin Cavadzade
Tuvana Türkay
Şafak Pekdemir
Doğaç Yıldız
Barış Aytaç
Buçe Buse Kahraman
İlber Kabaoğlu
Serkan Rutkay Ayıköz
Barış Kılıç

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA