Onur Büyüktopçu'dan Yemekteyiz'e Rakip Program: Damat Bayıldı

Ünlü sunucu Onur Büyüktopçu flaş yemek programı ile yeniden ekranlara geliyor. Yemekteyiz 'de sunuculuğu Seda Sayan 'a bırakan Büyüktopçu , Damat Bayıldı programı ile ekranlara geliyor.

Onur Büyüktopçu'dan Yemekteyiz'e Rakip Program: Damat Bayıldı

Onut Büyüktopçu 'dan yeni program.

DNCC Medya 'nın yapımcılığını üstlendiği  “Damat Bayıldı” adlı program ile Onur Büyüktopçu ekranlara geliyor.  26 Ağustos Pazartesi günü saat 16.00 ’da Show TV ekranlarında yayınlanmaya başlayacak program için heyecanlı bekleyiş başladı.

PROGRAM NASIL OLACAK?

Sempatik sunumu ve tavırları ile , ekranların uzatmalı programı Yemekteyiz 'i yeniden popüler hale getiren , bu yıl yerini Seda Sayan 'a bırakan Onu Büyüktopçu 'nun sunumu ile ekranlara gelecek yarışmada , yemeklerin tadındna emin 5 kaynana, diğer tarafta ise 5 gelin olacak. Öte yandan bu olaylardan habersiz şekilde 5 'te damat olacak. Hem rakip , hem birer takım olan ekipler yemeklerin tadına bakacak. Damatlar puanlama yapacak ve haftanın kazananı bulunacak. 

Kaynana, gelin ve damatlar arasında dengeleri sağlayacak Onu Büyüktopçu, yemek yapıldığı sırada da ekranda olacak ve soruları ile yarışmacılara zor anlar yaşatmaya çalışacak.

KAYNANALAR MI YOKSA GELİNLER Mİ?

Kaynanalar yemek yapacak. Gelinler de yemek yapacak. Damatlar da puan verecek. Büyük heyecan, çekişme ve özellikle gerilime sahne olması beklenen program Pazartesi ekranlara gelecek. 

Onur Büyüktopçu 'nun sürpriz programı Damat Bayıldı ile Pazartesi günü saat 16.00’da Show TV’de!

Peki sizce program Yemekteyiz 'e rakip olur mu? YORUM KISMI AŞAĞIDA >>

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA