Mehmet Salih BluTV'de

Çekimleri Adana 'da yapılan Mehmet Salih filmi BluTv platformunda yayına girdi.

Mehmet Salih BluTV'de

Mehmet Salih Filmi BluTV'de.

Güven Beklen 'in yazdığı ve deneme bonusu yönettiği bir Adana filmi olan Mehmet Salih , BluTv fplatformunda izleyicilerini bekliyor. 

Bir Adana filmi olan ve bölgede çokça yaşanan bir olayı konu alan Mehmet Salih filmi, Adana Altın Koza Film Festivali 'nde finale kalmış ve izleyicilerden tam not almıştı. 

Sessiz , içine kapanık olan Mehmet Salih 'in gözünden olayları beyaz perdeye aktaran filmde, Mehmet Salih 'in annesinden başka kimsesi yoktur. Hasta olan annesi ile tke başına yaşayan Mehmet Salih, altını ıslatıyordur ve annesi bu nedenle er gün çamaşır yıkıyordur. Mehmet Salih,  annesini çamaşır yıkamaktan kurtarmak için uğraşıyordur. 

Mehmet Salih, komşu kızı Ceylan 'a ilgi duymaktadır. Ancak birgün annesi hastalığa yenik düşer ve hayatını kaybeder. Ceylan ise yanlış bir tercih yaparak evden kaçar. 

Annesinin öldüğü gün altını ıslatmayan ve yalnız kalan Mehmet Salih, komşu kızı Ceylan’ın dönmesiyle birlikte Ceylan ile yaşamaya başlar.

GÜVEN BEKLEN 'İN İLK UZUN METRAJ FİLMİ

Filmin yönetmenliğini ve sanaristliğini üstlenen Güven Beklen'in ilk uzun metraj filmidir. Çekimleri Adana'da gerçekleşen filmin başrolünde küçük oyuncu Mehmet Salih Karaörs yer alıyor.

OYUNCULAR

MEHMET SALİH  MEHMET SALİH KARAÖRS

MEHMET SALİH’İN ANNESİ  NİMET İYİGÜN

CEYLAN KÜBRA TEKE

CEYLAN’IN ANNESİ ÖZLEM KAYA

CILLAZ  KEMAL BURAK ALPER

KEMAL BURAK ALPER BEHZAT Ç KADROSUNDA

Oyunculuğu ile büyük beğeni toplayan Kemal Burak Alper , BluTV platformunda yayınlanan efsane dizi Behzat Ç. 'de rol alıyor. 

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA