Mandıra Filozofu'nun Acı Günü: Babası Hayatını Kaybetti

Son dakika haberi: Mandıra Filozofu karakteri ile adından çokça bahsettiren Müfit Can Saçıntı 'nın babası emekli astsubay 74 yaşındaki Muhittin Saçıntı hayatını kaybetti.

Mandıra Filozofu'nun Acı Günü: Babası Hayatını Kaybetti

Müfit Can Saçıntı 'nın babası emekli astsubay 74 yaşındaki Muhittin Saçıntı , geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Alınan son dakika bilgilerine göre Mandıra Filozofu karakteri ile herkesin büyük beğenisini toplayan ünlü yönetmen ve oyuncu Müfit Can Saçıntı 'nın babası emekli astsubay Muhittin Saçıntı,  seyahat etmek , gezmek için memleketi Sungurlu 'ya bağlı Gökçam köyüne geldi. Muhittin Saçıntı, burada kalp krizi geçirdi.

112 Acil Servis ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan , duran kalbi yeniden atmayabaşlayan  Saçıntı, Çorum Özel Hastanesine kaldırıldı ve hemen tedavi altına alındı.

Yoğun bakıma alınan ve tedavisine burada devam edilen Saçıntı,  doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Müfit Can Saçıntı, hastane önünde basın mensuplarına bir açıklamada bulundu. Saçıntı açıklamasında “Babam köyünü çok seviyor. Her yıl doğup büyüdüğü köyüne gelir, gider. Bu sene de o çok sevdiği köyüne geldi. Köydeyken kalp krizi geçirmiş, kalbi durmuş, hastaneye kaldırmışlar. Şimdi solunum cihazına bağlı yaşatılıyor. Biz de bir ümit bekliyoruz. Bu vesileyle ben de bir şey söylemek istiyorum. Bizim toplumumuz özellikle erkekler, babalarını sevseler; ancak pek fazla babalarını sevdiklerini ifade edemezler. Babalar da çocuklarını çok sever, onlar da pek ifade edemezler. Benim babam da her ne kadar sevgi dolu bir insan olsa da biz de bunu ona kolay kolay ifade edemiyoruz. Ben bunu ifade edebilmek için, onu ne kadar çok sevdiğimi ifade edebilmek için 2 film çektim. Lütfen, vakit varken babalarını sevdiklerini söylemeye çekinmesinler” demişti.

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA