Kim Milyoner Olmak İster'i Kim Sunacak? Yeni Sezon İlk Bölümü Ne Zaman? İşte Yeni Sunucu

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının yeni sezon sunucusu belli oldu. Peki yeni sezon ilk bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının yeni sunucusu ve yeni sezon hakkında son bilgiler.

Kim Milyoner Olmak İster'i Kim Sunacak? Yeni Sezon İlk Bölümü Ne Zaman? İşte Yeni Sunucu

Kim Milyoner Olmak İster 'in yeni sunucusu belli oldu.

Ekranların sevilen fenomen yarışması Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışma programının yeni sunucusu belli oldu.

KENAN IŞIK SUNUCULUĞUNDA ÜNLENDİ

Usta sanatçı Kenan Işık 'ın Kim 500 Milyar İster adı altında başlattığı yarışma kısa sürede fenomen haline geldi ve ekranların en çok izlenen , en çok takip edilen yarışması oldu. Geçirdiği feci kaza sonrası uzun süredir komada olan Kenan Işık 'ın yerine bir süre farklı isimler sunuculuk yaptı. Selçuk Yöntem 'in sunuculuğunda uzun süre ekranlarda yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışması , daha sonra ünlü oyuncu Murat Yıldırım 'a geçti.

Kim Milyoner Olmak İster Yarışmasında sunuculuk koltuğuna geçen Murat Yıldırm , 3 yıl boyunca başarılı bir oyunculuk dönemi geçirdi. Geçtiğimiz gün bir proje teklifi aldığını ve bu teklifi kabul ettiğini söyleyen Murat Yıldırım , Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunuculuk görevini bıraktığını söyledi. 

Yıldırım yaptığı açıklamada sunuculuğu bıraktığını şu sözlerle duyurdu:

"Kim Milyoner Olmak İster'deki sunuculuk görevimi oyunculuğa olan tutkumdan dolayı sonlandırıyorum. Bu kararıma gösterdikleri anlayıştan dolayı tüm ATV yönetimine ve Milyoner ekibime teşekkür ederim"

YENİ SUNUCU BELLİ OLDU

Edinilen son dakika bilgilerine göre Kim Milyoner Olmak İster yarışmasını yeni sezonda usta oyuncu Kenan İmirzalıoğlu yönetecek. 

45 yaşındaki oyuncu, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi 'nde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

İmirzalıoğlu, basın mensuplarının ,  "Murat Yıldırım?ın yerine 'Kim Milyoner Olmak İster'den artık kendisinin sunuculuk yapacağına" hatırlatmasına şu şekilde cevap verdi:

"Basında çıkan haberler doğru, 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasını artık ben sunacağım. Program öncesi son hazırlıkları yapıyoruz."

YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Kim Milyoner Olmak İster 'in yeni sezon başlangıç tarihi henüz belli değil. Yeni sezon milyonluk soru ile başlayacak. 

29 Haziran'da yayınlanan bölümde süre yetmeyince 1 milyonluk soru yeni sezona kaldı. Yeni sezon ilk bölüm tarihi açıklanınca kamubulteni.com 'da olacak. Takipte kalın..

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA