Hercai 21. Bölümü Atv Ekranlarında

Ekranların sevilen fenomen dizisi Hercai , bu akşam yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Peki Hercai 21. bölümünde neler yaşanacak? Hercai yeni bölümünü nasıl izlerim? Atv canlı yayınını nasıl izlerim? İşte Hercai yeni bölümü.

Hercai 21. Bölümü Atv Ekranlarında

Hercai yeni bölüm bu akşam.

Atv ekranlarının heyecanla izlenen dizisi Hercai , bu akşam yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Yüz binlerce kişinin heyecanla beklediği yeni bölüm için geri sayımda son saatlere girilirken izleyiciler, yeni bölümde neler yaşanacağını , bölüm fragmanını ve Hercai 'nin saat kaçta başlayacağını araştırmaya başladı.

Hercai 'nin bu akşam ekranlara gelecek 21. bölümünde , Miran 'a inanmasıyla başta Zehra dahil tüm Şadoğlu ailesini karşısına almaya başlayan Reyyan, annesinin kendisine attığı tokat ile yıkılır ve daha da sinirlenir. 

 Yaşadığı sevdanın tüm yükünü omuzlarında tüm ağırlığı ile taşımaya hazır hissettiğini düşünürken annesinin verdiği tepki karşısında Reyyan adeta yıkılır ve bu durum Reyyan 'ı derinden yaralar.

Bu tokat sonrası Reyyan , babasının başına gelenlerin suçlusu olarak kendini görür.

Reyyan'ın kendini suçlaması, üzülmesi ve iyice yıkılmasına dayanamayan Miran tüm sevgisiyle Reyyan 'ı iyileştirmeye çalışır ve ona bu zor günlerinde destek olur.

Diğer yandan Hazar 'ın hayati tehlikeyi atlatıp gözlerini açması ile birlikte Şadoğlu ailesi bayram yapar. 

ZEHRA PİŞMAN

Öte yandan Zehra kızına attığı tokadın pişmanlığını yaşarken, Reyyan'a vurma sebebinin doğru olup olmadığını öğrenmek ister. Babasının uyandığını öğrenen Reyyan Miran'ın yanında olmasının verdiği güçle hastaneye gelir. Reyyan babasına kavuşmanın mutluluğunu yaşarken, herkesin aklında tek bir soru vardır.

Acaba Hazar Şadoğlu'nu iten gerçekten Miran mıdır?

İşte Hercai fragmanı >>

Hercai yeni bölümü bu akşam Atv ekranlarında saat 20.00 'da başlayacak.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA