Hercai 14. Bölümü ve 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Ekranların sevilen dizisi Hercai 'nin son bölümü yayınlandı. 14. Bölümün yayınlanmasının ardından 15. bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Hercai son bölümde yaşananlar ve yeni bölüm fragmanı.

Hercai 14. Bölümü ve 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Hercai son bölüm.

Ekranların sevilen dizisi Hercai , önceki akşam son bölümü ile ekranlara geldi. Büyük bir merak ve heyecanla beklenen Hercai 'nin son bölümünü ekran başında izlemeyemeyen on binlerce kişi , sabah olması ile birlikte internet üzerinde son bölümü araştırmaya başladı. Peki Hercai 'nin önceki gün yayınlanan son bölümünde neler yaşandı? Hercai son bölümü nasıl izlerim? Hercai 14. Bölüm Tek Parça şeklinde hangi platformdan izlenir?

SON BÖLÜMDE BÜYÜK HEYECAN

Hercai 'nin önceki gün ekranlara gelen son bölümü yine yüz binlerce kişiyi televizyon başına kilitledi. Büyük heyecana sahne olan son bölümde Reyyan 'ın evlilik kararı Hazar 'da büyük yıkıma neden oldu. 

Şadoğlu ailesi , Reyyan 'ın evlilik kararı sonrası büyük bir yıkım yaşadı. Bu karar sonraıs Şadoğlu ailesi Reyyan 'ı dışladı. 

Zehra ile Hazal ise durumu değiştirmek ve Reyyan 'ıu geri getirmek için harekete geçti.

Miran 'ın aldığı evlilik kararı ise Azize 'nin intikamnı değiştirdi. Bu evlilik kararı şimdi daha büyük bir savaşın fitilini ateşlemiş oldu. 

Kızını korumak için Hazar büyük bir savaş veriyordu. Ancak Reyyan 'ın evlilik kararı alması , Şadoğlu ailesinde büyük bir şok yaratır.  ''Ben kızımın evlatlığından razıyım'' diyen Hazar, Reyyan 'ın aldığı evlilik kararına inanmak istemez.

Tüm ailenin gözden çıkardığı ve dışladığı Reyyan için Zehra ve Hazar harekete geçer. 

Yaşanan bu olaylar , iki aile arasında yeni ve daha büyük bir savaşın çıkmasına neden olur. Tüm dengeler değişmiştir. Büyük heyecana sahne olan son bölümü 

HERCAİ 15. BÖLÜM FRAGMANI

Hercai son bölümün ardından 15. bölüm fragmanı yayınlandı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA