Hadi İpucu Sorusu Ve Cevabı: Soya Sütünden Yapılan Besin Nedir?

6 Ekim 2018 Cumartesi akşam 20.30 Hadi 'sinin ipucu sorusu yayımlandı mı? Hadi ipucu sorusu nedir? Sorunun cevabı nedir? Hadi 6 Ekim ipucu sorusunda Soya sütünden yapılan bir besin ve vejeteryanlar daha çok tercih ediyorlar denildi ve bu besinin ne olduğu soruldu?

Hadi İpucu Sorusu Ve Cevabı: Soya Sütünden Yapılan Besin Nedir?

6 Ekim Hadi bilgi yarışması ipucu sorusu yayımlandı.

Her gün akıllı telefonlarda yapılan bilgi yarışması Hadi 'nin bugünkü ipucu sorusu yayımlandı. Yayımlanan soru, bu akşam 20.30 'da yapılacak Hadi bilgi yarışmasında katılımcıların karşısına çıkacak. Hadiciler ise ipucu sorusunun ne olduğunu ve cevabın ne olduğunu araştırmaya başladı. Biz de kamubulteni.com olarak Hadi İpucu sorusunu ve cevabına haberimizde yer verdik.

Her gün 20.30 'da ve bunlara ek olarak Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma günleri 12.30 'da , Çarşamba günleri ise 19.30 'da resimli yarışma ile akıllı telefonlarda yapılan Hadi Yarışmasında katılımcılara 12 soru yönlendiriliyor. Çarşamba günü resimli ve zor hadide değişen soru sayısında, tüm soruları doğru yanıtlayan Hadiciler büyük ödülü kendi aralarında bölüştürüyor.

Güzel ve sempatik sunucular Merve Toy ile Müge Boz 'un sunumları ile akıllı telefonlarda yayımlanan bilgi yarışmasında soruları cevaplamak için katılımcılara 10 saniye süre verilmektedir. Bu süre içinde yarışmacılar doğru şıkkı işaretlemeye çalışıyor. 

İPUCU SORUSU YAYIMLANDI

Hadi ipucu sorusu yayımlandı. Yayımlanan soru şu şekilde;

Bugünkü ipucumuz dünyanın, bitkisel protein açısından en zengin gıdalarından birinden geliyor. Soya sütünden yapılan bir besin ve vejeteryanlar daha çok tercih ediyorlar.
Fotoğrafını verdiğimiz gıdanın adı nedir?

CEVAP: TOFU

TOFU NE DEMEK?

Tofu, Japonya, Tayland ve Çin'de yenilen soya ile yapılan tipik Uzak Doğu yemeğidir. Anlam olarak Japonca soya, ve pıhtı karakterlerinden türemiş bir kelimedir. Haşlanmış soya fasulyesinden elde edilen ve asit ya da tuzlu bileşiklerle kestirilerek elde edilen soya peyniridir.

Hadi ipucu sorularından, memur alımlarından ve haberlerinden haberdar olmak için;

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com  | Ankara