Hadi İpucu Sorusu: Ayhan Sicimoğlu Hangi TV Programlarıyla Ünlü?

Hadi 'nin 24 Eylül tarihli yarışmasının ipucu sorusu açıklandı. Hadi İnstagram hesabından yayımlanan fotoğrafta ipucu sorusunun Ayhan Sicimoğlu son dönemlerde televizyonda hangi tür programlarıyla ünlü biliyor muyuz? olduğuna yer verildi. İşte sorunun cevabı.

Hadi İpucu Sorusu: Ayhan Sicimoğlu Hangi TV Programlarıyla Ünlü?

Akıllı telefon bilgi yarışması uygulaması Hadi 'ed bugünün ipucu sorusu yayımlandı.

Her gün instagram hesabından, o günkü bilgi yarışmasında çıkacak soruyu paylaşan Hadi uygulaması, bugün akşam 20,30 'da düzenlenecek olan bilgi yarışmasında çıkacak bir soruyu instagram hesabı üzerinden takipçileri ile paylaştı. Yayımlanan footğrafta Ayhan Sicimoğlu var. Soruda ise Ayhan Sicimoğlu 'nun son dönemlerde hangi televizyon programlarında boy gösterdiği sorusu soruldu.

Sempatik ve güzel sunucular Merve Toy ile Müge Boz 'un sunumu ile telefonlarda yapılan bilgi yarışması uygulaması Hadi, her gün binlerce lira dağıtmaya devam ediyor. Toplamda 12 sorunun sorulduğu Hadi 'de büyük ödül, 12 'de 12 yapan kişiler arasında eşit olarak bölüştürülüyor.

Hadi 'nin bu akşamki bilgi yarışmasında, haftanın ilk iş günü Hadi 'nin ipucu sorusunun Ayhan Sicimoğlu 'ndna geldiğine yer verildi.  MFÖ ile İpucu Beşlisi’ni kran Ayhan Sicimoğlu,   Türkiye’nin ilk müzik klibi sayılan ‘Heyecanlı’ klibinin de yönetmenidir. Söz konusu sahabet ipucu sorusu ise şu şekilde;

"Peki Ayhan Sicimoğlu son dönemlerde televizyonda hangi tür programlarıyla ünlü biliyor muyuz?"

SORUNUN CEVABI

Ayhan Sicimoğlu, son dönemlerde televizyonlarda Gezi-Kültür üzerine programlar yapmaktadır. 

Hadi ipucu sorularını her gün öğrenmek için ;

Kamubulteni.com | Ankara