Dünyaca Ünlü Oyuncu Hugh Jackman Guinness Rekorlar Kitabına Girdi

Yıllardır beyaz perdede Wolverine karakterine hayat veren Avustralyalı sinema yıldızı Hugh Jackman Guinness Rekorlar kitabına girdi. Bir süper kahramanı en uzun süre oynayan aktör olarak Guinness Rekorlar kitabına giren Hugh Jackman 16 yıl boyunca X-Men filmlerinde Wolverine karakterini oynadı.

Dünyaca Ünlü Oyuncu Hugh Jackman Guinness Rekorlar Kitabına Girdi

Avustralyalı ünlü oyuncu, ödül töreninde Guinness rekorlar kitabına girmenin çocukluk hayallerinden biri olduğunu söylerken, 50 yaşındaki oyuncu 2000 yılında ilk kez x-Men serisinde Wolverine karakterini canlandırmış, son olarak 2017'de gösterime giren Logan filminde de Wolverine karakterini canlandırmıştı.

ÖDÜLÜ BİR USTAYLA PAYLAŞIYOR

Jackman, rekoru bir ustayla paylaşıyor. X-Men serilerinde Profesör Charles Xavier'i canlandıran Patrick Stewart'ta Guinness Rekorlar kitabında. X-Men üçlemesinin yapımları esnasında James Bond karakteri için teklif aldığını söyleyen Hugh Jackman, "X-Men 2’nin çekimlerine başlamak üzereydik. Menajerim beni arayıp rolle ilgilenip ilgilenmediğimi sordu. O dönemde James Bond senaryolarının giderek gerçeklikten uzaklaştığını hissediyordum. Daha gerçekçi ve karanlık bir hikaye denemeleri gerektiğini düşünüyordum" demişti.