Diriliş Ertuğrul ve Payitaht'ın Oyuncusu Game Of Thrones'in Filmine Transfer Oldu

Ekranların sevilen dizileri Diriliş Ertuğrul ve Payitaht Abdulhamit dizisinde rol alan ünlü oyuncu Alper Atak, Game Of Thrones 'in dizisinde rol alacak.

Diriliş Ertuğrul ve Payitaht'ın Oyuncusu Game Of Thrones'in Filmine Transfer Oldu

Diriliş Ertuğrul 'dan Game Of Thrones 'e transfer.

Dünya genelinde en çok izlenen dizilerden olan Game Of Thrones 'e bir türk oyuncu daha. 

TRT ekranlarında yayımlanan  "Diriliş Ertuğrul" adlı dizie canlandırdığı 'Antheus' karakteriyle yıldızı parlayan ve adından söz ettiren Alper Atak, bu rolünün ardından Payitaht Abdulhamit adlı dizide Holo Paşa karakterine de hayat verdi. Edinilen bilgilere göre oyuncu Alper Atak, HBO'nun "Game of Thrones" dizisinin , yakında çekilmesi planlanan sinema filminin oyuncu kadrosuna seçildi.

Dün Nişantaşı 'nda görüntülenen oyuncu Atak, aldığı davet üzerine ABD 'ye gidip film ekibiyle görüşme yaptığını söyleyerek  "Game of Thrones'un sinema filmi için gelen davet üzerine gittik görüşmelerimizi yaptık. Sinema filminde benimle çalışacaklarını söylediler. Şimdi kendilerinden çekimler için haber bekliyorum. Oynayacağım rol de belli ama sözleşmem gereği bunu söylemem doğru olmaz." dedi.

"Benim için çok heyecan verici. Görüşme süreci de güzel bir tecrübe oldu." Oyuncu, "Sizinle nasıl bağlantı kuruldu?" sorusuna da şöyle yanıt verdi: "Geçen yıl San Francisco Eyalet Üniversitesi'nin Tiyatro Bölümü'nde 6 ay boyunca İleri Oyunculuk dersleri almıştım. Oradaki bir hocamızın aracılığıyla bağlantı kuruldu benimle..."

ALPER ATAK KİMDİR , NERELİDİR?

1972 senesinde Adana 'da dünyaya gelen Atak, Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünü bitirdi. 

Daha önceden Kurtlar Vadisi, Filinta Bir Osmanlı Polisiyesi, Kod Adı Koz, Sungurlar, Yunus Emre Aşkın Yolculuğu gibi dizi projelerinde oynayan  Atak, Diriliş Ertuğrul dizisinde 'Antheus' karakterine hayat verdi.

İstanbul Şehir Tiyatroları bünyesinde çalışmalarını sürdüren başarılı oyuncu, ayrıca Tiyatro Öykü'nün kurucusu ve genel sanat yönetmenidir. San Francisco State University theatre Department Master Acting eğitimini kazanan ilk Türk oyuncu olan Alper Atak 8 aylık eğitimin ardından İleri Oyunculuk diploması almıştır.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA