Bitlis Valisi Oktay Çağatay Kimdir , Nerelidir?

Gaziosmanpaşa Kaymakamı Oktay Çağatay, bugün yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Bitlis Valisi olarak atandı. Peki Oktay Çağatay kimdir?

Bitlis Valisi Oktay Çağatay Kimdir , Nerelidir?

Oktay Çağatay Bitlis Valisi olarak atandı.

27 Ekim tarihli Resmi Gazete sayısında yayımlanan kararnamede Oktay Çağatay, Gaziosmanpaşa Kaymakamı iken Bitlis Valisi olarak atandı. Peki Oktay Çağatay kimdir?

OKTAY ÇAĞATAY KİMDİR?

25 Aralık 1973 tarihinde Kırşehir ’in Kaman İlçesinde dünyaya gelen Çağatay, İlk ve orta öğretimini Kaman ’da, liseyi ise Ankara Keçiören Çevre Saglık Meslek Lisesi ’ nde bitirdi. Daha sonra 1990 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü 'nde eğitim görmeye başlayan Çağatay, 1994 yılında lisans eğitimini bitirdi ve 1994 yılında Eskişehir Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği görevine başladı.

Gaziantep İli Nurdağı İlçesi ve Kırıkkale Sulakyurt İlçelerinde Kaymakam Vekilliği görevi yapan Oktay Çağatay, asaleten atandığı Isparta ’nın Aksu İlçesinde görev yaptıktan sonra, 2003 yılında  Andırın'a atandı. atandığı Kahramanmaraş İli Andırın İlçesinde 5 yıl görev yapan Çağatay, 2008 ile 2010 yılları arasında Kargı ilçesinde görev yaptı.

Çağatay, 2010 yılı Ağustos ayından itibaren görev yaptığı Osmaniye’ nin Bahçe ilçesindeki görevinden sonra Gelibolu Kaymakamlığı’na atandı.

Oktay Çağatay Evli ve iki çocuk babasıdır.

Kamubulteni.com  |  Ankara