4 Ekim Hadi İpucu Sorusu: Kanuni Sultan Süleyman Kimin Oğludur? İşte Cevap

Hadi 4 Ekim saat 12.30 'da 12 soru ile yapılacak. Öğlen hadisinin ipucu sorusu da Hadi 'nin İnstagram kanalından yayımlandı.

4 Ekim Hadi İpucu Sorusu: Kanuni Sultan Süleyman Kimin Oğludur? İşte Cevap

Hadi 4 Ekim yarışması ipucu sorusu yayımlandı.

Akıllı telefonlarda canlı olarak yayımlanan gerçek para ödüllü Hadi bilgi yarışmasının bugün 12.30 'daki ipucu sorusu yayımlandı. Yayımlanan ipucu sorusu bugün 12.30 'da telefonlarda canlı olarak yapılacak Hadi yarışmasında çıkacak.

Güzel ve sempatik sunucular Merve Toy ile Müge Boz 'un sunumu ile akıllı telefonlar üzerinden yapılan Hadi canlı ve gerçek para ödüllü bilgi yarışması, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri 12.30 'da, her gün ise 20.30 'da yayımlanmaktadır.

Katılımcılara sorular sorulmakta ve sorulan bu soruların tamamına doğru cevap veren Hadiciler arasında toplam para ödülü dağıtılmaktadır. Bugün 12.30 'da yapılacak olan Hadi 'nin para ödülü ise 6 bin TL. 6 bin TL para ödülü ile Hadi bugün öğle saatinde yayımlanacak.

12 sorudan oluşacak yarışmada katılımcılardan 12 'de 12 yapanlar 6 bin TL 'yi kendi aralarında eşit olarak paylaşacak.

İPUUCU SORUSU KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN

Hadi 'nin İnstagram hesabından bugünün ipucu sorusu yayımlandı. Yayımlanan soru şu şekilde;

"Hadi bugün 12:30’da.

Tarihi sevenlerden misiniz? Yoksa tabiki biliyoruz ama arada karışıyor diyenlerden mi? Herkesin işini kolaylaştıracak bir ipucu geliyor. Kanuni Sultan Süleyman hangi padişahın oğlu biliyor muyuz?"

Yayımlanan Hadi ipucu sorusunda Kanuni Sultan Süleyman 'ın kimin oğlu olduğu soruluyor. 

CEVAP

Kanuni Sultan Süleyman 1. Selim 'in oğludur.

Kamubulteni.com  | Ankara