DHMİ KPSS 2019/1 Mülakatsız Memur Alımı Tarihi

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü, en az lise mezunu adaylar arasından mülakatsız kamu personeli alımı yapacak. KPSS tercihleri kapsamında yapılacak memur alımının detayları ve atama tarihleri haberimizde. İşte detaylar.

DHMİ KPSS 2019/1 Mülakatsız Memur Alımı Tarihi

DHMİ KPSS 2019/1 kapsamında en az lise mezunu memur alacak.

Devlet Hava Meydanaları İşletmesi Genel Müdürlüğü , kamu personeli alımlarını KPSS tercihleri kapsamında yapmaktadır. KPSS tercihleri için geri sayım devam ederken adaylar , DHMİ 'nin alım yapacağı kadroları ve nitelik kodlarını araştırmaya başladı. Biz de Kamubulteni.com olarak bu haberimizde DHMİ 'nin KPSS 2019/1 kapsamında yapacağı kamu personeli alımlarına yer verdik.

DHMİ ALIM YAPILACAK KADROLAR

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü , her yıl KPSS tercihleri kapsamında kamu personeli ataması yapmaktadır. En az lise mezunu adaylar arasından yapılacak memur alımında DHMİ , aşağıdaki kadrolara atama yapacak.

Lise  mezunu kadrolar: DHMİ , lise mezunu olan adaylar arasından teknisyen alımı yapacak. 2023, 2061 nitelik kodu için yayımlanacak teknisyen alımında mezuniyet şartı şu şekilde;

2023 nitelik kodu: Ortaöğretim Kurumlarının Elektrik-Elektronik Teknolojisi Alanı ve Dallarından veya Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri Alanı - Endüstriyel Elektronik Dalından mezun olmak.

2061 nitelik kodu: Ortaöğretim Kurumlarının Makine Teknolojisi Alanı ve Dallarından mezun olmak.

2011 nitelik kodu: Ortaöğretim Kurumlarının Bilişim Teknolojileri Alanı ve Dallarından mezun olmak

Ön lisans mezunu kadrolar: Ön lisans mezunu adaylar arasından Arff Memuru, İş Makinası Sürücüsü, Tekniker kadrolarına alım yapılacak.

Tekniker için : 

  • Mekatronik önlisans programından mezun olmak.
  • İnşaat, İnşaat Teknikerliği, İnşaat Teknolojisi önlisans programlarının birinden mezun olmak.

ARFF Memuru için;

  • İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği, İtfaiyecilik ve Sivil Savunma, Sivil Savunma ve İtfaiyecilik önlisans programlarının birinden mezun olmak

İş Makinası Sürücüsü için: 

  • Makine, İş Makineleri, Makine Yağları ve Yağlama Teknolojisi, Bilgisayar Destekli Makine, Termik Santral Makineleri önlisans programlarının birinden mezun olmak
  • İş Makineleri Operatörlüğü önlisans programından mezun olmak.

Lisans mezunu kadrolar: Lisans mezunu adaylar arasından Mühendis ,Apron Memuru, Stajyer AIM Memuru, Memur, Mühendis, Programcı alımı yapılacak.

Memur kadrosu için; 

  • Herhangi bir lisans programından mezun olmak.

Stajyer AIM memuru kadrosu için; 

  • Herhangi bir lisans programından mezun olmak.

Apron Memuru kadrosu için;

  • Havacılık işletmeciliği, Sivil Hava İşletmeciliği, Sivil Havacılık İşletmeciliği, Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği veya Havacılık Yönetimi lisans programından mezun olmak.

Mühendis kadrosu için ;

  • Mekatronik Mühendisliği lisans programından mezun olmak
  • Makine Mühendisliği/Makina Mühendisliği veya Makine ve İmalat Mühendisliği lisans programlarının birinden mezun olmak
  • Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği veya Elektrik Mühendisliği lisans programlarının birinden mezun olmak.
  • İnşaat Mühendisliği lisans programından mezun olmak.
  • Mekatronik Öğretmenliği lisans programından mezun olmak
  • Bilgisayar Bilimleri Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar ve Enformatik Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Bilgisayar Bilimi ve Mühendisliği, Kontrol ve Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Donanımı Ve Teknolojisi lisans lisans programlarının birinden mezun olmak
  • Bilgisayar, Bilgisayar Bilimi, Bilgisayar Bilimleri lisans programlarının birinden mezun olmak
  • Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği lisans programından mezun olmak.

Diğer mühendis pozisyonlarına da alım yapılması bekleniyor.

Programcı kadrosu için ; 

  • Matematik, Matematik-Bilgisayar, Matematik ve Bilgisayar, Matematik ve İnformatik, Matematik-İnformatik, Matematik-Bilgisayar Programcılığı, Uygulamalı Matematik ve Bilgisayar, Uygulamalı Matematik, Matematik ve Bilgisayar Bilimleri lisans programlarının birinden mezun olmak
  • Bilgisayar Bilimleri Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar ve Enformatik Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Bilgisayar Bilimi ve Mühendisliği, Kontrol ve Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Donanımı Ve Teknolojisi lisans lisans programlarının birinden mezun olmak.
  • Yazılım Mühendisliği lisans programından mezun olmak.

KPSS TERCİH TARİHLERİ

DHMİ KPSS 2019/1 kapsamında kamu personeli alımı yapacak. En az lise mezunu adaylar arasından yukarıdaki kadrolara yapılması beklenen alımda tercihler başlıyor. ÖSYM Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada KPSS tercihlerinin 9-18 Temmuz 2019 tarihleri arasında alınacağına yer verildi. 

İLANI BEKLEYENLER BU SAYFADA

DHMİ memur alımını bekleyenlerle bilgi alış verişi için  TIKLA

İLAN GELDİĞİ ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN  MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN